Indesit BTW A51052

Daca locuiti cu prietenul sau cu un coleg de facultate si aveti nevoie de o masina de spalat rufe va putem sugera un model care sa va indeplineasca cerintele pentru 2 sau chiar 3 persoane. Un astfel de exemplar are o clasa ce ii confera un consum scazut de curent eletric, fiind vorba despre Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW A51052.(vezi oferta de AZI)

Indesit BTW A51052

Despre Indesit BTW A51052

Acest mode va incapea si locurile mai inguste intrucat are o latime de 40 cm. De asemenea, adancimea sa este una destul de buna, fiid de 60 cm. Ca inaltime, este un exemplar destul de buna, aceasta masurand 90 cm.

Indesit BTW A51052
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW A51052, 5 Kg, 1000 rpm, Clasa A++, Alb

Putem spune ca nu este un model prea greu, avand o greutate de 56 Kg. Culoarea prin care se reamrca acest este alb optic.

Despre Indesit BTW A51052

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW A51052 – despre trasaturile dispozitivului

Citeste si despre Candy S-Line CS C8DG-S

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW A51052 are un consum anual de energie de 148 kWh. Clasa energetica A++ este un aspect important care va va scadea simtitor consumul de curent electric, acest lucru fiind improtant pentru ca dumneavoastra sa nu mai dati multi bani pe consumul de curent electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW A51052 este un model care nu consuma mult cand vine vorba despre procesul de spalare, avand o clasa de eficienta energetica de tipul A. Acest model este unul cu incarcare verticala, ceea ce il face o optiune buna pentru cei care prefera un astfel de produs. De asemenea, mai trebuie spus faptul ca acesta se recomanda unei familii care este formata din 2-3 membrii. Astfel, daca locuiti cu persoana iubita, acest model este ceea ce va trebuie.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW A51052 are o capacitate de incarcare de 5 kg, aceasta fiind destul de buna pentru numarul membrilor precizati mai sus. La fel de potrivita este si viteza la centrifugare, despre care trebuie spus ca este de 1000 rpm. Ca zgomto produs in timpul centrifugarii, trebuie spus ca acesta va fi de 76 dB. Cel de la spalare va fi de 60 Db.

Citeste si despre Miele TMG 840 WP

Mai mult, trebuie spus ca, acesta are un hublou ce se va deschide spre partea superioara intrucat este cu incarcare de tip vertical. Precizam faptul ca acesta are un panoul de comanda de tip mecanic. Importante sunt si functiile: Turn & Wash precum si Blocare de siguranta. De asemenea, are si tehnologia Innex.

Despre programele cu care este echipat acest model trebuie spus ca sunt destul de multe, acestea fiind: Rufe delicate, Matase, Lana, Mixt, Program rapid, Bumbac, Sintetice, Prespalare, Program extra-clatire. Nu este lasat la o parte nici dispenserul pentru detergent, precum si cel pentru balsam. Optiunea Energy Saver este cea care va va ajuta sa va bucurati de un consum scazut, indiferent de programul de spalare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW A51052 este un model ce merita achizitionat. Acesta prezinta eficienta din punct de vedere energetic, fiind potrivit pentru 2-3 persoane. Pretul sau este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply