HWM-M7012E8A++

Aveti nevoie de un aparat care sa spele rufele cat mai bine? Va sugeram un model care se poate potrivi de minune pentru locuinta dumneavoastra. Acesta este Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012E8A++.(vezi oferta de AZI)

HWM-M7012E8A++

Despre HWM-M7012E8A++

Diametrul masoara 47.2 cm. De asemenea, adancimea sa masoara 59.5 cm, o dimensiune potrivita. Referitor la latimea acestuia este necesar de spus faptul ca este de 49.5 cm. Important de spus este faptul ca are o inaltime de 85 cm, aceasta fiind o dimensiune destul de buna. Greutatea acestuia este de 61 Kg. Lungimea cablului acestui aparat este de 150 cm. Culoarea acestui model este albul.

HWM-M7012E8A++
Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012E8A++, 7 kg, 1200 RPM, Afisaj LED, Clasa A++, Alb

Incarcarea sa de tip frontal face ca acest model sa fie usor de folosit. Avand o capacitate de 7 kg, putem spune ca acest model este unul destul de incapator. La centrifugare, viteza maxima pe care o are este de 1200 rpm. Mai mult, acesta are si un nivel de zgomot de 76 Db la centrifugare, iar hubloul aparatului se va deschide spre partea stanga. Tehnologia acestuia este de tip afisaj LED, fapt ce ii confera numeroase avantaje.

Despre HWM-M7012E8A++

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012E8A++ – despre trasaturile tehnice ale aparatului

Citeste si despre Hotpoint RPD 965 DD EU

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012E8A++ este un model eficient din punct de vedere al procesului de spalare, clasa de eficienta a acestuia fiind de tip A. La centrifugare, acesta prezinta tot o clasa eficienta despre care trebuie spus ca este de tip B. Clasa energetica A++ face parte dintre clasele de eficienta energetica moderne, cu un consum redus, ceea ce inseamna ca banii dati pentru consumul de curent electric vor fi putini.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pe de alta parte, despre consumul anual de apa pe care il are aceasta trebuie spus ca este de 10000 l. Energia consumata anual de acest aparat este de 197 kWh. Panoul de comanda al acestuia este de tip digital, iar functiile acestuia sunt: clatirea suplimentarea si operarea silentioasa.

Mai mult decat atat, despre acest produs mai trebuie spus faptul ca durata acestui timer este de 24 h. De asemenea, functia de siguranta a acestuia este blocarea accesului interfetei.

Citeste si despre Electrolux Inverter EW8HS259S

Cat despre programele la spalare pe care le are acest model trebuie spus ca sunt dupa cum urmeaza: Bumbac, Delicate, Bumbac 60 �, Bumbac 40 �, Bumbac 90 �, Sintetice, Clatire + Centrifugare, Autocuratare, Mix 40°C , Bumbac 20°, Bumbac Eco 40°, Bumbac eco 60°, Bumbac 30,° Sintetice 60°, Spalare zilnica 15′, Spalare zilnica 30′, Spalare zilnica 45′, Mix, Mix 60°, Delicate 30°, Evacuare, Stoarcere, Sintetice 40°. Astfel, numarul programelor la spalare al acestui model este de 23 . In ceea ce priveste durata programului rapid trebuie spus ca este de 15 min.

Dispenserele pe care le are acest aparat sunt pentru balsam, dar si pentru detergent. Referitor la treptele de viteza la centrifugare pe care le are modelul trebuie spus ca sunt in numar de 3.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012E8A++ este un produs ofera numeroase avantaje pentru cei care aleg sa o foloseasca. Aceasta are numeroase caracteristici demne de luat in considerare, iar pretul sau este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply