Hotpoint WMSD723B

 Hotpoint WMSD723B (acum la cel mai bun pret) este o masina slim, deci una cu dimensiuni mai mici, dar isi face treaba la fel ca oricare alta, deci nu ar trebui sa apara nicio problema din acest punct de vedere. Hotpoint este un brand in prezent detinut de Ariston. Asta inseamna ca masinile de spalat (si celelalte aparate electrocasnice) sunt construite de a doua firma, dar vandute cu numele primei, pentru a nu pierde din clientii mai vechi. In acelasi timp, intre cele doua nu exista prea mari diferente, ambele firme avand numeroase produse de clasa medie pe piata de la noi. Deci daca vrei si tu o masina de spalat rufe, Hotpoint este o firma catre care te poti indrepta fara probleme. Nu iti va propune ceva foarte complex, dar preturile sunt bune si calitatea e si ea pe masura.

Hotpoint WMSD723B

Despre Hotpoint WMSD723B

Pe de-o parte, masinile de spalat slim sunt facute pentru cei care au destul de putin spatiu in casa. Ele sunt ideale in garsoniere sau in apartamentele cu bai foarte mici. Pe de alta parte, ele pot sa fie cumparate si de persoane care cauta sa faca economie de spatiu, dar si de cei care stiu ca oricum nu spala prea mult si prea des si nu au nevoie de ceva mai mare. Dimensiunile acestui model sunt de 60 cm latime, 85 inaltime si aproape 44 cm adancime.

Desi slim, are o greutate de 65 kg ceea ce ii ofera suficienta stabilitate chiar si la nivelul maxim de rotatii la centrifugare. Dar cum Hotpoint WMSD723B are o capacitate decenta, de 7 kilograme, masina poate chiar sa fie utilizata de o familie de trei sau patru persoane. Pentru familii mai mari ar trebui ceva in plus, o masina mai mare, dar in rest este ok.

Hotpoint WMSD723B
Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Display LED, Alb

Ca design, Hotpoint WMSD723B arata chiar foarte bine. Nu este o masina speciala si din poza nu pare sa iasa din comun, dar daca o vezi in realitate, iti vei da seama ca e chiar draguta. Cuva este neagra din poliplex, afisajul electronic e destul de mare, iar liniile masinii sunt bine ganditie. Da, exista si modele care arata chiar ma bine decat atat, dar pentru clasa medie, si aceasta se plaseaza destul de sus.

Programe suficiente si variate

Ca fiecare masina de spalat moderna, aceasta are si ea multe programe de spalat. Nu stiu daca le vei folosi pe toate, dar e bine ca ele exista. Fata de alte masini de spalat din aceeasi categorie, Hotpoint WMSD723B are 12 programe, in timp ce altele au 15. Nu e mare diferenta si din fericire nu lipsesc programe esentiale.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In continuare masina are setari pentru materiale speciale, pentru lana (ba chiar are si o recomandare din partea firmelor care produc astfel de haine, ele putand sa fie spalate si la masina, dar cu programe speciale), pentru haine sport, colorate sau pentru incarcaturi mixte.

Apar si programele de spalare intensiva, centrifugare, spalare manuala si chiar cele scurte, de 20 sau 30 de minute. Nu fiecare dintre aceste programe poate suporta o incarcatura de 7 kg, dar acesta este cazul pentru fiecare masina din lume. Nu poti spala la fel de multe haine cu programul de spalare manuala  ca atunci cand folosesti un program clasic ca temperatura sau centrifugare.

In ceea ce priveste centrifugarea, masina ajunge la 1200 rpm. Nici in rest ea nu sta rau. Are functii diverse (programare intarziata, protectie pentru copii) si un nivel de zgomot redus. Daca vrei sa dormi langa ea, o vei simti, dar pentru orice persoana normala, Hotpoint WMSD723B nu va pune absolut nicio problema din acest punct de vedere.

Clasa energetica este foarte buna

In final, Hotpoint WMSD723B are si o clasa energetica buna, chiar cea mai buna. Facand parte din categoria A+++, masina ajunge sa consume foarte putin, circa 173 kWh anual. Bineinteles, nu este nici chiar atat de mare, asa ca pe de-o parte e normal, dar chiar si asa, tot e bine la cel nivel se afla. Si la consumul de apa sta foarte bine, in jur de 10667 litri anual.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Hotpoint WMSD723B se prezinta foarte bine pentru o masina de spalat la pret mediu spre redus. Iti ofera tot ceea ce ai nevoie. Daca o vei gasi si redusa ca si pret, atunci avantajele ei vor fi cu atat mai evidente. Programele de spalare sunt cele necesare, arata bine, nu e zgomotoasa si consuma foarte putina energie si apa. Asa ca merita sa o ai in vedere daca iti cauti o masina de spalat noua. Exista si modele mai bune, acest lucru nu poate sa fie pus la indoiala, dar pentru un aparat slim la pretul la care ea se gaseste, cu siguranta reprezinta una dintre cele mai bune solutii de pe piata.

9 Total Score
Hotpoint WMSD723B, o masina de spalat atractiva

Hotpoint WMSD723B - masina de spalat slim cu dotari multiple la un pret accesibil.

PROS
  • Design atractiv
  • Clasa energetica foarte bun
  • Incapatoare pentru un model slim
  • Silentioasa
CONS
  • Putea sa aiba ceva mai multe programe
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply