Hotpoint WMD 722B

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B este un dispozitiv eficient din punct de vedere al dotarilor. Nu doar ca ea curata bine hainele, fara a le distruge, dar vine si cu o multime de alte atrbibute care reusesc sa capteze usor atentia utilizatorilor sai. (vezi reducerile de AZI)

Hotpoint WMD 722B

Despre Hotpoint WMD 722B

Din punct de vedere al designului, masina de spalat rufe de la Hotpoint este un produs destul de des intalnit. Ea are o adancime de 53,4 cm, o latime de 59,5 cm si o inaltime de 85 cm. Incaecarea sa se realizeaza standard, avand o carcasa de culoare alba.

Hotpoint WMD 722B
Hotpoint WMD 722B

Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A++, Display LCD, Alb

Numarul de rotatii al acestui produs este de 1200. Ecranul este tipul LCD pentru a permite folosirea sa mai usoara, in timp ce designul sau nu permite aparitia petelor. O functie interesanta a produsului este si posibilitatea sa de blocare, astfel incat sa nu poata fi accesata de copii, fara acordul parintilor.

Despre Hotpoint WMD 722B

Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B – economica si silentioasa

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

Simbolul Ecotech care este inscriptionat pe aceasta masina de spalat trebuie explicat. Astfel, dispozitivul garanteaza cel mai inalt standard de eficienta energetica. Iar penteru a intelege de ce consumul de energie este redus in cazul acestui model, va spunem ca masina de spalat face parte din clasa A++. Astfel, desi performanta de spalare este ridicata si tinde usor catre perfectiune, modelul consuma destul de putin energie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Mai precis, vorbim de 187 kwH de energie anual. Acest lucru este extrem de putin, avand in vedere ca un program standard nu consuma mai mult de 1,05 kWh. Incarcarea modelului se realizeaza frontal, avand o capacitate buna de 7 kg. Cu alte cuvinte, masina este potrivita pentru familii.

Woolmark Platinium Care este un alt aspect important in cazul acestui dispozitiv. Mai precis, acesta reprezinta un certificat al calitatii ce a fost atribuit de catre specialisti producatorului Hotpoint. Iar acest certificat este acordat pentru a demonstra ca masina spala haine care in mod normal, din cauza tesaturilor lor delicate, necesita spalare manuala. Sistemul de spalare este brevetat, iar fibrele nu sunt frecate intre ele, ci doar curatate corespunzator. Iar ele sunt mentiunute la fel de moi, chioar si dupa ce au trecut mai bine de 20 de cicluri de spalre.

Citeste si despre Indesit IWD 71252 C ECO EU

Asa cum am precizat inca de la inceput, Hotpoint WMD 722B este un dispozitiv silentios. Astfel, motorul trifazat are un sistem special de suspensie pentru a absorbi vibratiile puternice. Iar silentiozitatea este asigurata. Aceasta caracteristica a masinii este preferata parintilor cu copii mici, deoarece acestia pot avea parte de un somn tulburat daca masina nu este silentioasa. In plus, daca locuiti la bloc, nu va veti deranja vecinii, daca intentionati sa spalati seara, tarziu, dupa ce ora de liniste a fost deja atinsa.

Iar cand spunem ca masina nu este una zgomotoasa, ne referim la acest lucru chiar si atunci cand ea stoarce lucrurile, adica in timpul centrigugarii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cand ne raportam la costul acestui produs, putem afirma cu tarie ca acesta nu este deloc mare. Avand in vedere consumul atat de scazut al masinii este firesc sa fie asa. Astfel, investitia este una care merita efortul financiar facut de utilizator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply