Hotpoint RSG 703 K EU

Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 703 K EU are o capacitate de 7 kg, ceea ce o face suficienta pentru doi-trei membrii. Insa, trebuie tinut cont de faptul ca unele programe implica restrictii. Pentru acestea este recomandat sa nu fie introduse mai mulkt de 4-5 kg. Tocmai de aceea, manualul de instructiuni trebuie pastrat mereu la indemana. (Doar acum la reducere)

Hotpoint RSG 703 K EU

Despre Hotpoint RSG 703 K EU

Carcasa acestei masini este de cu culoare alba, ea incluzand detalii negre in zona cuvei folosite pentru a introduce rufele. Dimeniunile sunt aproape standard. Masina nu ocupa mult, dar nici nu intra in categorie celor slim. Mai precis, in cazul acestora vorbim de 54 x 59,5 x 85 cm. Greutatea este mare si este de aproape 66 de kg (mai precis, 65,8 kg).

Hotpoint RSG 703 K EU
Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 703 K EU, 7 kg, 1000 rpm, Clasa A+++, Alb

Referitor la numarul de rotatii, acesta este de 1000. Exista masini care ajung lejer la 1600 rpm, insa, pentru o familie obisnuita 100 sunt considerate suficiente. Clasa de eficienta energetica a masinii de spalat rufe Hotpoint RSG 703 K EU este A+++, ceea ce o face una dintre cele mai economice de pe piata.

Despre Hotpoint RSG 703 K EU

Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 703 K EU – mai multe detalii despre acest produs

Citeste si despre Simbio SBWM60

Referitor la programe, in cazul acestui produs vorbim de Woolmark Platinum Care. Aceasta este certificarea potrivit careia masina poate spala fara niciun fel de probleme chiar si rufele care pe eticheta vin cu mentiunea „numai spalare manuala”. Asadar, ea are clar grija de tesaturi sir resuseste sa faca acest lucru prin programe si rotatii care nu agata firele din care sunt tesute hainele. Astfel, nu este de mirare faptul ca puloverele preferate isi mentin aspectul moale si placut, chiar si dupa 20 de cicluri de spalare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Avand in vedere faptul ca pielea bebelusilor este foarte sensibila, masina de spalat Hotpoint RSG 703 K EU vine cu un program special, dedicat acestora. El poata denumirea de „Ciclu baby” si la doar 40 de grade, hainele sunt perfect igienizate, dar si clatite. In felul acesta, nu raman urme de detergent in fibre, iar pielea celor mici nu va avea de suferit.

Consumul mediu de apa anual ajunge de 10840 L, ceea ce nu este mult, ci obisnuit, am putea spune. Clasa de eficienta in ceea ce priveste spalarea este A, ceea ce demonstreaza inca o data rezultatele bune pe care le poate oferi masina de spalat rufe.

Citeste si despre Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM

Pentru cei care sunt sensibili la zgomot, nu avem o veste foarte buna. Masina nu este deloc silentioasa, aceasta declansand 76 de dB. Drept urmare, poate fi destul de neplacuta in ceea ce priveste ciclurile de spalare.

Afisajul masinii este intuitiv, fiind de tipul digital. Acesta anunta tot ce ar trebui sa stie utilizatorul, respectiv: tipul de program selectat, numarul de minute ramase pana la finalizarea acestuia, numarul de rotatii (sunt programe care vin cu mai putin de 1000 de rotatii), sfarsirea ciclului de spalare etc.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este vazut ca un atu, iar investirea intr-un astfel de produs nu se dovedeste deloc deranjant de costisitoare. Masina Hotpoint RSG 703 K EU respecta cu strictete standarde bune de calitate si dotari.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply