Hotpoint AQD1171D69IDEU/A

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Pentru a va putea bucura de ceea ce inseamna rufe curate si uscate trebuie sa aveti prezenta in locuinta voastra o masina de spalat rufe ce sa va puna la dispozitie unele programe si functii speciale pe care sa le utilizati. La fel de simplu poate fi vorba si despre partea de dupa ce terminati de spalat rufele iar asta inseamna ca un model precum Hotpoint AQD1171D69IDEU/A poate fi si mai necesar.(vezi disponibilitatea)

Hotpoint AQD1171D69IDEU/A

Despre Hotpoint AQD1171D69IDEU/A

O masina de spalat rufe cu uscator incorporat poate fi exact ceea ce aveti nevoie sau exact ceea ce este nevoie pentru locuinta voastra. Daca vreti un astfel de model atunci cu siguranta Hotpoint AQD1171D69IDEU/A poate fi cu siguranta ceea ce aveti nevoie sau mai bine spus ceea ce locuinta sau rufele voastre au nevoie.

Hotpoint AQD1171D69IDEU/A
Hotpoint AQD1171D69IDEU/A

Masina de spalat rufe cu uscator Hotpoint AQD1171D69IDEU/A, 1600 RPM, 11 kg spalare/7 kg uscare, clasa A, Alb

In partea de alegere insa poate sa cantareasca foarte mult si partea legata de ce va ofera efectiv acest model pentru a il putea incadra in categoria celor care sporesc confortul locuintei.

Despre Hotpoint AQD1171D69IDEU/A

Un model Hotpoint AQD1171D69IDEU/A mai potrivit

Citeste si despre Beko HITY854310F

Exista multe moduri prin care puteti sa scapati de toate rufele voastre murdare si mai mult prin care sa scapati de ceea ce inseamna uscarea acestora. Alegerea unor moduri traditionale poate fi cu siguranta posibila si asta pentru ca nu va influenta foarte mult bugetul insa in acelasi timp puteti avea si un disconfort din partea acestora modalitati insa asta nu se aplica si pentru utilizarea Hotpoint AQD1171D69IDEU/A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Fiind vorba despre prezenta a doua electrocasnice in unul singur acest model poate fi avantajos si pentru cei care nu au suficient loc pentru a isi aduce in sprijin atat o masina de spalat cat si un uscator separat. Spatiul efectiv de care are nevoie insa acest model pentru a fi pozitionat este unul care sa masoare 85 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 61.6 cm in adancime.

Un model cu incarcare frontala poate sa sporeasca putin spatiul in ceea ce priveste pozitionarea insa si asa Hotpoint AQD1171D69IDEU/A nu are cum sa ocupe la fel de mult ca doua electrocasnice separate. Daca privim separat functiile sau caracteristicile pe care le detine vom avea partea de masina de spalat si care va aduce o capacitate de incarcare de pana la 11kg.

Citeste si despre Gorenje Slim W6EU

Dupa capacitatea de incarcare veti avea si o recomandare de utilizare pentru deservirea a pana 7 persoane insa dupa spalare trebuie sa vedeti si uscarea. Pentru asta veti avea o capacitate de incarcare de 7kg ceea ce este si asa destul de mult insa diferentele apar si in ceea ce priveste functiile si programele diferite pentru fiecare functie in parte.

Pentru spalare putem mentiona viteza de centrifugare de pana la 1600 rpm dar si prezenta a 16 programe disponibile iar pentru uscare 3 programe dintre care sa alegeti pe cel potrivit. Tot ca si elemente ce pot conta foarte mult veti mai avea si ceea ce inseamna functiile de siguranta precum cea de blocare a accesului la interfata de control sau sistemul Waterproof.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In partea de eficienta efectiva a Hotpoint AQD1171D69IDEU/A veti mai avea si ceea ce inseamna eficienta energetica specifica clasei A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply