Heinner HWM–V7012A++

Diferente sunt multe cu privire la ceea ce ne priveste modul de viata, stilul de trai si pana la urma acestea se observa chiar si in partea ce tine de utilarea si amenajarea locuintei noastre sau a locului unde traim. Exista insa si unele elemente care sunt comune iar daca o masina de spalat rufe trebuie sa fie prezenta in mod obligatoriu modelul ales poate fi ce difera si poate fi un model Heinner HWM–V7012A++.(Doar acum la reducere)

Heinner HWM–V7012A++

Despre Heinner HWM–V7012A++

Utilitatea sau rolul unei masini de spalat rufe se cunoaste si asta inseamna cu siguranta un plus de confort, de siguranta si de modernitate pentru orice locuinta. Ceea ce poate conta este analiza a ceea ce inseamna Heinner HWM–V7012A++ pentru a il putea compara cu alte modele sau cu alte posibilitati.

Heinner HWM–V7012A++
Masina de spalat rufe Heinner HWM–V7012A++, 7KG, 1200 RPM, Clasa A++, Ecran digital, Functie start intarziat, Sistem Eco Logic, Program Allergy Safe, 60 cm, Alb

In prima faza acest model este unul ralativ compact si unul care va ajuta sa va bucurati de confortul necesar in schimbul unor costuri foarte reduse.

Despre Heinner HWM–V7012A++

Heinner HWM–V7012A++ pentru buget

Citeste si despre Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

Faptul ca nu va afecteaza foarte mult bugetul tine in primul rand de partea de pret de achizitie pe care il are Heinner HWM–V7012A++ si care este unul destul de bun. Pe langa pret vom mai avea si ceea ce inseamna partea de consum de energie electrica aferenta functionarii si utilizarii acestui model dar si aici veti avea multe beneficii de care sa va bucurati intrucat se pozitioneaza in clasa de eficienta A++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pozitionarea in clasa A++ se datoreaza unui nivel mediu de 195 kWh/ an si a unuia de 0.95 kWh pentru un program standard. In privita consumului de apa ceea ce aduce acest model este un nivel mediu de 9900l pe an iar daca privim la faptul ca poate sa spele pana la 7kg de rufe la o singura spalare este un consum destul de justificat.

Cum am vazut ce inseamna consumul de resurse si capacitatea de incarcare putem sa vedem si ce inseamna afectarea spatiului de care dispune locuinta voastra. Veti avea nevoie de a tine cont de dimensiunea de 84.5 cm in inaltime, 49.7 cm in latime si de 59.7 in adancime. Pentru pozitionare veti mai avea totusi unele elemente de care trebuie sa tineti cont si mai exact de hubloul cu o deschidere standard spre stanga si a carui dimensiune este de 44cm.

Citeste si despre Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE

Pentru ca o masina de spalat rufe sa fie pe deplin eficienta vom avea si o parte a functiilor si programelor pe care le ofera si care trebuie sa le analizati. Pentru programe veti avea cele consacrate dar si unele mai speciale cum ar fi cel antialergic sau programul ECO.

Latura privind timpul de spalare si de uscare redus tine insa de faptul ca Heinner HWM–V7012A++ ofera un program de spalare rapida de doar 15 minute si la care se adauga viteza de centrifugare de 100 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Sunt si elemente ce tin de siguranta in utilizare si de siguranta locuintei unde va fi Heinner HWM–V7012A++ si acestea sunt posibilitatea programarii intarziate, sistemul de detectie a spumei si blocarea accesului la interfata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply