Heinner HWM-M1016INVA3+

Achizitia unei masini de spalat noi pentru locuinta dumneavoastra presupune o documentare inainte. Aceasta nu se face la intamplare. Mai exact, este nevoie ca acesta sa aiba capacitatea de are aveti nevoie pentru care rezultatele sa fie unele cat mai bune. O recomandare din partea noastra este Masina de spalat rufe Heinner HWM-M1016INVA3+.(vezi oferta de AZI)

Heinner HWM-M1016INVA3+

Despre Heinner HWM-M1016INVA3+

La spalare, clasa de eficienta energetica este A. Referitor la adancimea pe care o care o are acest aparat este de 56.5 cm. Privitor la inaltimea acestuia trebuie spus ca este de 85 cm. Din punct de vedere al greutatii sale, trebuie spus ca este de 71 kg. Latimea acestuia este de 59.5 cm. Referitor la hubloul sau trebuie spus ca se deschide spre partea stanga. Precizam ai faptul ca panoul de comanda este unul de tpip digital, iar culoarea sa este albul.

Heinner HWM-M1016INVA3+
Masina de spalat rufe Heinner HWM-M1016INVA3+,10 kg, 1600 RPM, Clasa A+++, Motor Inverter, Display LED, Alb

Display-ul de tip touch este unul care se foloseste usor. De asemenea, mai trebuie spus si faptul ca acest model prezinta flexibilitate in alegerea temperaturii spalare: 20, 30, 40, 60, 90 de grade. Astfel, in functie de gradul de murdarie al acestuia, puteti seta temperatura corespunzatoare pentru a va bucura de rezultate bune garantat.

Despre Heinner HWM-M1016INVA3+

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M1016INVA3+ – detalii importante despre partea tehnica

Citeste si despre Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M1016INVA3+ are un consum anual de energie de 152 kWh. Despre consumul mediu anual de apa trebuie spus ca este de 11800 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M1016INVA3+ prezinta o clasa de eficienta energetica moderna, care va contribui la un consum scazut de curent electric. Despre eficienta energetica la centrifugare trebuie spus ca apartine clasei B.

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M1016INVA3+ are o incarcare frontala. Despre capacitatea de incarcarea a acestuia trebuie spus ca este de 10 kg, aceasta fiind o capacitate destul de mare. Referitor la viteza maxima la centrifugare a produsului este important de spus faptul ca aceasta este de 1600 rpm. La spalare, nivelul de zgomot pe care il are aceasta este de 54 dB.

Citeste si despre Indesit IWSD61251CECO

Referitor la functiile produsului trebuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea fiind: Anti sifonare, Clatire suplimentara, Prespalare, Start intarziat, Adaugare haine, Functie memorare program preferat. Timerul pe care il are acest exemplar are o durata de 24 h. Despre acest produs mai trebuie spus faptul ca are si functia de siguranta, aceasta fiind de blocare acces interfata. Tehnologiile de care beneficiaza acest produs sunt: Motor Inverter si Display LED, acestea fiind trasaturi importante.

Programele la spalare pe care le are acest dispozitiv sunt Bumbac, Stoarcere, Jeans, Colorate, Baby Care, Sintetice, Lana, Spalare manuala, evacuare apa, Programul meu, Bumbac Eco, Clatire + stoarcere, Tesaturi delicate, Mix, Rapid 15 min, Program scurt 45 min. In total, numarul programelor de spalare este de 16. De asemenea, mai are si un program rapid cu o durata de 15 min. Daca va grabiti, puteti folosi acest program pentru ca dumnevoastra sa va bucurati de rufe curate intr-un timp cat mai scurt.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, pentru rufe curate si ingrijite, Masina de spalat rufe Heinner HWM-M1016INVA3+ este produsul de care aveti nevoie. Pretul produsului este unul potrivit pentru rezultatele pe care le veti obtine.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply