Heinner HWM-6010VA++

O masina de spalat este exact ceea ce aveti nevoie pentru a va putea bucura de tot ceea ce inseamna confort insa poate fi vorba in unele situatii si despre sporirea confortului de la un nivel inferior la unul superior. Alegerea unui model Heinner HWM-6010VA++ poate fi considerata cu siguranta un plus pentru multe locuinta si putem sa vorbim si despre cum un astfel de model poate fi adus intr-o locuinta pe care vreti sa o inchiriati poate sau in prima voastra locuinta. (cea mai buna oferta AICI)

Heinner HWM-6010VA++

Despre Heinner HWM-6010VA++

De la faptul ca un astfel de model poate fi o necesitate la faptul ca poate fi o investitie putem avea multe alte elemente la care putem fi atenti pentru a vedea tot ceea ce are de oferit Heinner HWM-6010VA++. Pentru prima parte trebuie mentionat faptul ca este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala iar asta inseamna ca veti avea un hublou ce trebuie operat si mai mult decat atat veti avea si nevoia de a ii gasi spatiul potrivit pentru instalare.

Heinner HWM-6010VA++
Masina de spalat rufe Heinner HWM-6010VA++, 6kg, 1000 RPM, Clasa A++, Ecran LED, Functie start intarziat, Sistem Eco Logic, 60 cm, Alb

Pentru alegerea spatiului potrivit trebuie sa vedeti dimensiunea pe care aceasta masina de spalat o are si este vorba despre inaltimea de 84.5 cm, latimea de 59.7 cm dar si de adancimea de 49.7 cm. Cum spuneam pozitionarea mai poate depinde si de alte elemente si aici avem in prima parte hubloul cu un diametru de 44 cm si cu o deschidere standard spre stanga dar si lungimea cablului de alimentare de 1.5m.

Despre Heinner HWM-6010VA++

Functii

Citeste si despre Heinner HWM-V8414SA++

O masina de spalat are o principala functia si anume de a va asigura rufe curate si igienizate ceea ce difera insa de la un model la altul este modalitatea prin care va ofera acest lucru.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Avem in prima parte capacitatea de incarcare de 6kg si care inseamna posibilitatea de a deservi chiar si pana la 5 membri ai unei familii.

O astfel de cantitate trebuie sa fie ingrijita si corespunzator si veti avea un numar de 15 programe disponibile pe care sa le utilizati. Intre acestea se afla cel de spalare rapida de 15 minute, se afla un program de spalare a articolelor sport dar si un program usor de calcat si asta pe langa programele consacrate sau pe langa cel de spalare cu un consum redus de energie.

Citeste si despre Hotpoint RSG724JAEU

Prietenia cu mediul, rufele sau factura la curent nu tine doar de partea de spalare cu consum redus ci si de pozitionarea in clasa de eficienta energetica A++, de partea de consum de apa de 9900l mediu intr-un an sau de faptul ca veti putea stoarce rufele cu o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm.

Aceleasi elemente pot sa joace un rol importanta si daca este sa le punem in prim plan cu ajutorul unor functii precum programarea intarziata, functia de oprire si adaugare sau poate sistemul electronic de control al balansului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Punerea in balanta a functiilor enumerate si a pretului de achizitie pe care il are Heinner HWM-6010VA++ cu siguranta putem spune ca este vorba despre un raport pret/ calitate foarte bun si asta chiar si fara a mai analiza funtia de timer, de blocare acces interfata sau detectie spuma.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply