Heinner HSWM-84WH

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 20.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Pentru unii dintre noi conteaza ceea ce inseamna aspectul locuintei, pentru altii poate conta ceea ce inseamna compartimentarea acesteia insa pentru cei mai multi nu conteaza decat partea de confort pe care o poate oferii. Pentru astfel de situatii un model Heinner HSWM-84WH poate sa conteze mult mai mult decat orice altceva si asta pentru ca de si este o masina de spalat rufe semiautomata ofera beneficii destul de multe.(ACUM la reducere)

Heinner HSWM-84WH

Despre Heinner HSWM-84WH

Alegerea unei astfel de masini poate fi determinata de nevoia de a scapa de tot ceea ce inseamna spalarea manuala dar si de posibilitatea de a inlocuii poate un model similar. Pentru aducerea insa in slujba voastra trebuie sa vedeti cam tot ce are de oferit Heinner HSWM-84WH si putem incepe cu pretul accesibil.

Heinner HSWM-84WH
Heinner HSWM-84WH

Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-84WH, 8 kg, 4.6 kg, 2 cuve, Alb

In schimbul acestui pret putem sa discutam despre ceea ce inseamna si posibilitatea de pozitionare in cadrul locuintei si a incaperii unde se afla spalatoria. Veti avea nevoie totusi de un loc de instalare care sa tina cont de dimensiunea pe care acest model o are si care este una de 88.5 cm in inaltime, 82.7 cm in latime iar pentru adancime veti avea una de 48.5 cm.

Despre Heinner HSWM-84WH

Heinner HSWM-84WH poate sa faca diferenta

Citeste si despre Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

Dupa cum am inceput un astfel de model poate sa faca o diferenta majora intre ceea ce inseamna spalarea manuala si spalarea cu ajutorul unei masini de spalat rufe semi-automate. Avand in vedere denumirea probabil va puteti imagina si ceea ce inseamna structura acestui model si poate fi vorba despre prezenta in partea stanga a partii de spalare iar in dreapta partea de centrifugare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Avand in vedere ca este si un model cu incarcare verticala va fi nevoie sa tineti si de acest aspect cont atunci cand ii veti alege pozitia potrivita in locuinta voastra iar ca si al doilea lucru caracteristic este partea de control. Veti avea in partea maxim superioara un panou care este compus din doua butoane rotative pentru partea de spalare si din doua butoane rotative pentru partea de uscare plus inca doua butoane suplimentare.

Cum functiile pot fi mult mai importante decat orice Heinner HSWM-84WH va ofera din acest punct de vedere posibilitatea de a spala o cantitate de rufe de pana la 8kg. O astfel de capacitate inseamna si o recomandare in ceea ce priveste utilizarea acestui model si este vorba despre deservirea unei familii de pana la 4 membri.

Citeste si despre Beko WKY71033PTLYB3

Partea de spalare inseamna alegerea programului dorit prin intermediul panoului de control mecanic si posibilitatea de a utiliza inclusiv un program rapid de 15 minute. Pentru partea de uscare ceea ce puteti utiliza prin intermediul Heinner HSWM-84WH este o viteza de centrifugare de pana la 1320 rpm.

Tot ca si elemente benefice mai puteti considera si ceea ce inseamna semnalizarea acustica la terminarea programului de functionare sau prezenta unui filtru de autocuratare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cu siguranta pentru unii Heinner HSWM-84WH nu reprezinta un model avantajos sau un model fiabil insa pentru cei care au nevoie de a aduce un plus de confort si de ajutor in viata lor poate fi exact ce trebuie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply