Heinner HHPD-804SA++

Va ganditi sa va cumparati un uscator pentru rufe? Este o idee buna. Aveti multe avantaje daca faceti acest lucru. Astfel, noi va recomandam un model bun, acesta fiind Uscator de rufe Heinner HHPD-804SA++, un exemplar cu rezultate cat se poate de bune. (Doar acum la reducere)

Heinner HHPD-804SA++

Despre Heinner HHPD-804SA++

Acest exemplar este un model de uscator cu pompa de caldura. Culoarea sa este silver despre care trebuie spus ca este o culoare destul de buna, potrivita pentru bucatarie. Acest model are o adancime a carei dimensiune este de 59.6 cm. Cat despre latimea pe care o detine modelul trebuie spus ca este de 60.9 cm. In schimb, inaltimea sa este de 84.5 cm.

Heinner HHPD-804SA++
Uscator de rufe Heinner HHPD-804SA++, Pompa caldura, 8 kg, Display LED, Lumina cuva, Anti-sifonare, Clasa A++, Alb

Cat despre capacitate de incarcare pe care o are acest model trebuie spus ca este de 8 kg, aceasta fiind indicata pentru persoanele care au multe obiecte de spalat si pentru familii. Este necesar de spus faptul ca acest model are si un hublou care se deschide spre partea dreapta. Acest model are un ecran pe care vor fi afisate timpul de spalare ramas, stadiul ciclului de uscare, astfel incat sa fiti mereu la curent cu ce se intampla.

Despre Heinner HHPD-804SA++

Uscator de rufe Heinner HHPD-804SA++ – caracteristcile tehnice ale

Citeste si despre Daewoo DWD-CV702G

Uscatorul de rufe din gama Heinner include si un panou de comanda de tip digital, acesta fiind unul destul de important pentru ca dumnevoastra sa va bucurati de rezultate cat mai bune. Despre numarul programelor pe care le are acesta trebuie spus faptul ca sunt destul de multe, acestea fiind in numar de 15, ceea ce inseamna ca veti avea la dispozitie destul de multe programe pentru care sa optati oricand aveti nevoie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Acest uscator de rufe are o clasa de eficienta energetica perfomanta care va va scuti de cheltuielile la facturim, aceasta fiind clasa A++. Aceasta clasa va va ajuta sa faceti o economie cu pana la 40% mai putin fata de clasele de alte clase de eficienta energetica.

Uscator de rufe Heinner HHPD-804SA++ include un zgomot al carui nivel este de 65 dB. Este important de spus faptul ca acest model de uscator are si cateva functii necesare pentru ca rufele sa fie unele cat se paote de curate, acestea fiind: Anti sifonare, Operare silentioasa, Lumina interioara, Blocare acces copii, Start intarziat, Indicator curatare condensator, Selector nivel uscare, Indicator curatare filtru scame, Indicator rezervor colectare apa plin, Rotire cuva in ambele sensuri.

Citeste si despre Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410

Utile pentru rufele dumneavoastra sunt si programele pe care le are aceasta masina de spalat, acestea fiind: Program rapid camasi 30 min, Program expres 45 min, Baby Care. Astfel, veti putea spala hainele bebelusului fara probleme, acestea fiind curatate cat mai bine. Mai mult, programul rapid pentru camasi timp de 30 min va va ajuta sa scapati de acestea in cel mai scurt timp.

,,Pearl Drum” este tamburul special care are grija ca rufele sa nu se incurce atunci cand acestea se vor usca. Acest lucru este de mare utilitate intrucat nu daca nu se vor incurca, nu va mai exista posibilitatea sa se deterioreze sau sa se umple de scame.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Uscator de rufe Heinner HHPD-804SA++ este un aparat electrocasnic care va va usca rufele intr-un timp scurt si intr-un mod de calitate. Pretul este unul bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply