Gorenje D7564

De multe ori sunt tentat sa cred ca masinile sa spalat vase sunt cele mai subapreciate aparate electrocasnice pe care le gasim in casele romanilor. De fapt, problema este ca nu le regasim suficient de des. Dar apoi imi aduc aminte ca un uscator de rufe are sanse si mai mici sa fie cumparat. Romanii inca isi usuca natural hainele, ceea ce pentru ele nu este rau, dar consuma foarte mult timp si necesita efort. Destul de putini aleg varianta unui uscator, dar asta nu inseamna ca ele nu exista. Gorenje D7564 (acum la oferta) este un aparat destul de bun, de capacitate si calitate medie. El presupune o investitie in plus, dar in acelasi timp, poate sa merite banii pe care ii dai.

Gorenje D7564

Despre Gorenje D7564

Cele mai multe uscatoare de rufe arata la fel ca masinilor de spalat, iar Gorenje D7564 face si el parte exact din aceasta categorie. Are si dimensiuni asemanatoare, ceea ce in unele case s-ar putea sa nu fie chiar atat de avantajos. Spre exemplu, sunt slabe sanse ca o un uscator sa isi poata gasi locul intr-o garsoniera si chiar intr-un apartament micut va trebuie sa faci niste reorganizari pentru a-l monta. Spatiul ocupat este un mare dezavantaj pentru orice aparat electrocasnic mare, deci acest lucru nu ii poate fi imputat acestuia.

Gorenje D7564
Uscator de rufe Gorenje D7564, Condensare, 7 Kg, Clasa A+, Alb

Ca design, vorbim despre un model alb, cu usa mata, din plastic, dar si cu un afisaj digital normal. Daca nu ai sti, poti spune ca este o masina de spalat si doar cand te uiti la panoul de control iti vei da seama ca nu este asa. In plus, capacitatea de uscare este si ea tot pe masura unei masini de spalat. Aceasta este de de 7 kg de rufe, deci daca ai parte de o masina de marime medie, uscatorul va putea sa faca fata foarte bine.

Gorenje D7564

Caracteristici moderne la un produs peste medie

Gorenje D7564 este un aparat potrivit in ceea ce priveste dotarile tehnice, calitatea fiind pusa bine in raportul cu pretul de achizitie. Asta inseamna, in primul rand, ca modelul are suficient de multe progrme pentru a putea face fata cam tuturor cerintelor unui cumparator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Acestea sunt 15 la numar, printre care se numara mai multe setari pentru diferite incarcaturi (poate chiar mai important, pentru materiale cat mai diverse, intrucat acestea au cerinte diferite) si cateva pentru setarea temperaturii. Chiar daca uscatorul are panoul LCD, acesta arata timpul care a mai ramas pana la finalul programului, controlul fiind facut tot prin schema clasica a butonului care se roteste.

De asemenea, Gorenje D7564 are si o functie care ii permite sa utilizeze diferit timpul in functie de cat de incarcat este. Practic, dureaza mai putin sa usuci 3 kg de rufe decat o faca pentru 7 kg de rufe (la maxim, timpul necesar este de vreo 2 ore). De asemenea, nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta apei rezultate in urma condensarii, aceasta fiind eliminata automat de aparat. In mare, nici nu trebuie sa iti faci griji nici in legatura cu calcatul rufelor. Acestea ies suficient de ingrijite pentru a nu depune foarte multe efort cu aceasta activitate.

In final, nu trebuie sa uitam de faptul ca un uscator de rufe este un alt aparat care consuma curent si o face la un nivel cel putin asemanator cu cel al unei masini de spalat. Daca Gorenje D7564 va fi primul tau aparat, atunci ar trebui sa te astepti la un consum de 2 kw pe ora, poate mai putin in functie de program. Iar acest model are clasa A+ si un sistem de functionare cu pompa de caldura, ceea ce aduce chiar un consum ceva mai mic.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Gorenje D7564 este un excelent uscator de rufe, potrivit tuturor celor care isi doresc sa investeasca in asa ceva. Acum nu mai trebui sa intinzi rufele afara sau in balcon si sa astepti cateva zile pentru a se usca. Nu mai e nevoie sa depinzi de vrea de afara. Este suficient sa astepti maxim doua ore si vei avea rufe gata uscate, unele chiar gata sa fie folosite. Totusi, investitia nu este chiar atat de mica, un model mediu asa cum este acesta costand mai mult ca o masia de spalat de calitate medie. Dar daca ai spatiul necesar, dar si un buget potrivit, atunci Gorenje D7564 este un aparat indicat, mai ales pentru cei care isi cumpara primul uscator.

9.5 Total Score
Gorenje D7564, uscator decent cu o capacitate buna

Gorenje D7564 este un excelent uscator de rufe, potrivit tuturor celor care isi doresc sa investeasca.

PROS
  • Capacitate buna
  • Are programe suficiente si variate
CONS
  • Clasa energetica putea fi mai buna
User Rating: Be the first one!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply