Electrolux EWX147410W

Pentru majoritatea dintre noi cand vine vorba despre rufe si spalarea lor trebuie avut in vedere faptul ca dupa spalare trebuie si uscate si toate aceste activitati presupun alocarea unui anumit timp. Putem reduce insa timpul sau putem sa iesim in avantaj daca este vorba despre alegerea pentru utilarea unei locuinte a unui model de electroasnic Electrolux EWX147410W.(vezi oferta de AZI)

Electrolux EWX147410W

Despre Electrolux EWX147410W

Alegerea acestui model poate fi o usoara provocare pentru unele persoane iar aste pentru ca pretul de achizitie pe care Electrolux EWX147410W il are poate fi putin cam mare pentru cum erati obisnuiti insa este si un pret care ascunde unele elemente.

Electrolux EWX147410W
Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Electrolux EWX147410W, 1400RPM, Spalare 7 kg, Uscare 4 kg, Display LCD, Alb

Trebuie precizat in primul rand ca in cazul acestei alegeri aveti posibilitatea obtinerii pe langa o masina de spalat rufe si un sucator ceea ce inseamna doua electrocasnice in unul singur.

Despre Electrolux EWX147410W

Mai mult de la Electrolux EWX147410W

Citeste si despre Whirlpool WWDC 9716

Am precizat faptul ca aveti posibilitatea de a spala si de a usca rufele mult mai usor cu Electrolux EWX147410W iar asta chiar daca poate parea cam scumpa insa daca punem toate elementele in balanta putem observa ca este vorba despre un raport destul de bun. Dincolo de partea de pret aveti si partea legata de pozitionarea acestui model iar faptul ca este incorporabil va permite sa aveti toata utilitatea de care aveti nevoie dar in acelasi timp sa nu faceti rabat de la ceea ce inseamna aspectul pe care il doriti pentru locuinta voastra.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Trebuie sa privim partea de pozitionare si de instalare dincolo de caracteristica de a fi incorporabil, de a fi ascunsa in spatele unei usi sau sub un blat in bucatarie. Partea de pozitionare se leaga in mod direct de ceea ce inseamna gabaritul pe care il are si asta pentru ca este un model care masoara 82 cm in inaltime, 59.6 cm in latime si 54.5 cm in adancime ceea ce nu este cu mult mai mult fata de unele modele obisnuite.

Trebuie sa aveti totusi in vedere la pozitionare pe langa dimensiunea si deschiderea usii dupa care se afla acest model si de partea de deschidere a hubloului fiind vorba despre un model Electrolux EWX147410W cu incarcare frontala.

Citeste si despre Bosch WAT28460BY

De la pozitionare trecem la utilizare iar asta inseamna sa mergem in prima faza pe partea de spalare si unde aveti posibilitatea de a opta pentru un program precum cel dedicat rufelor delicate sau poate cele clasice precum programul pentru bumbac sau matase.

In privinta utilizarii pentru spalare avem si alte elemente la care putem sa fim atenti si poate fi vorba despre capacitatea de incarcare de pana la 7kg sau partea de centrifugare de pana la 1400 rpm. In privinta zgomotului pe care il poate produce aveti pentru spalare unul de 56 dB iar pentru centrifugare un nivel de 56 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu trebuie sa uitam nici de ceea ce inseamna uscarea iar aceasta a doua functie detinuta de Electrolux EWX147410W vine in prima faza cu o capacitate de incarcare de pana la 4kg iar zgomotul produs in timpul functionarii este de 62dB. Intreaga functionare si utilizare se va face cu un consum de energie specific clasei de eficienta B.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply