Electrolux EWT1276ELW

Pentru a putea sa te bucuri de haine cu adevarat curate, al caror miros sa fie unul placut, nu ai nevoie doar de un detergent bun, ci si de o masina de spalat eficienta, care sa contribuie la un proces de spalare cat se poate de bun. Iar in acest caz este vorba de modelul cu incarcare verticala Electrolux EWT1276ELW, un produs care se bucura de foarte mare popularitate in ultima vreme. (vezi oferta de AZI)

Electrolux EWT1276ELW

Despre Electrolux EWT1276ELW

Masina de spalat nu este una clasica, ci una cu incastrare verticala, ceea ce o face ideala pentru spatiile ceva mai inguste si modeste. Astfel, ea nu ocupa mult, ci lasa loc in incapere si pentru alte obiecte. De exemplu, o intalnim adesea in baile ceva mai inguste, asa cum sunt cele are garsonierelor sau apartamentelor mai mici.

Electrolux EWT1276ELW
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1276ELW, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Dimensiunile masinii de spalat sunt de 60 x 40 x 89 cm. Viteza de rotatii poate ajunge la 1200 rpm. Numarul maxim de kilogram este de 7, ceea ce o face ideala pentru 3 membri. Culoarea sa este alba. Din punct de vedere al designului o putem numi clasica.

Despre Electrolux EWT1276ELW

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1276ELW � o supermasina de la Electrolux

Citeste si despre Samsung WW80M644OPW/LE

Atributul Time Manager permite reglarea timpului de spalare, in conformitate cu timpul celui sau celei care se ocupa de spalarea rufelor. Astfel, se poate modifica durata fiecarui ciclu, iar rufele vor fi gata exact atunci cand utilizatorul are nevoie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina poate fi accesata usor. Aceasta are un capac cu deschidere foarte simple, ce se afla la doar un buton distanta. Acelasi lucru este valabil si pentru usile tamburului. Si toate aceste atribute sub inglobate sub sistemul SoftAccess, un sistem ce mizeaza intotdeauna pe lejeritate.

Dozatorul FlexiDose Plus permite o curatare usoara a rufelor, indiferent de tipul de detergent folosit. Asadar, acesta poate fi livhid sau pulbere. Ceea ce face masina de spalat, insa, este sa elibereze acest detergent, exact in momentul potrivit.

Citeste si despre Miele WTH730 WPM

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1276ELW face parte din clasa A+++, ceea mai economica de pe piata in momentul acual. Aceasta nu permite pierderi de energie si sustine utilizatorul atunci cand vine vorba de economisiri inteligente si permanente. Si totul fara a afecta in vreun fel ciclul de spalare al articolelelor vestimentare.

Consumul anual de energie al masinii este de 175 kwh. Asta inseamna ca un program standard de spalare are nevoie cam de 0,95 kWh. Consumul mediu de apa, in schimb, este de 9990 L. Eficienta de spalare este de tipul A, ceea ce inseamna rezultate impecabile, indiferent ca este vorba de haine albe sau colorate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nivelul de zgomot al masinii inseamna 76 de db in timpul centrifugarii si 57 db in timpul spalarii. Printre programele acesteia il amintim pe cel pentru lana, bumbacm jeansi, matase/perdele si lenjerie. Ele sunt in total 15. La toate aceste detalii, trebuie sa adaugam si pretul. Acesta nu este exagerat de mare, ci este un pret bun, corect stabilit pentru o masina care ofera atat de multe utilizatorilor sai. In plus, nu trebuie uitat faptul ca ea are grija de tesaturi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply