Electrolux EWT1264ILW

Va ganditi de unde sa cumparati o masina de spalat rufe buna care sa va ajute in locuinta dumneavoastra? In gama Electrolux veti gasi exact ceea ce aveti nevoie. Aceasta este chiar masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ILW.(Doar acum la reducere)

Electrolux EWT1264ILW

Despre Electrolux EWT1264ILW

Important de spus despre exteriorul acestuia este referitor la culoarea sa, aceasta fiind albul. Adancimea esteo dimensiune a acestui model care masoara 60 cm. De asemenea, mai are si o latime care masoare 40 cm, aceasta fiind destul de buna. In plus, inaltimea sa este de 89 cm. In ceea ce priveste greutatea sa, trebuie stiut ca este de 58 Kg.

Electrolux EWT1264ILW
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ILW, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, LCD, Alb

Acest exemplar are usi care se deschid lent care sunt proiectate atent, astfel incat interiroul si tot ce se afla in acesta sa nu aiba de suferit.

Despre Electrolux EWT1264ILW

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ILW – detalii informative cu privire la dotarile si facilitatile sale

Citeste si despre Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux prezint un consum anual de energie de 150 kWh, acesta fiind unul scazut, ceea ce reprezinta un avantaj. Mai exact, consumul de putere la un program standard este de 0.95 kWh. Consum mediu anual de apa este si el de 8990 l. Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ILW include clasa de eficienta energetica A+++. Aceasta este una dintre cele mai bune clase de eficienta energetica intrucat are un consum redus de curent electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Eficienta energetica la centrifugare pe care o include acest model este clasa A, ceea ce inseamna ca nu are un consum ridicat. Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ILW include clasa A de eficienta energetica la spalare.

Incastrarea care o are acest model este standard, incarcarea fiind de tip vertical. De asemenea, acest model este potrivti pentru o familie formata din 2 membrii, avand o capacitate de incarcare de 6 kg. Viteza la centrifugare pe care o include este si ea de de 1200 rpm, aceasta fiind destul de importanta. La centrifugare, nivelul de zgmot produs este si el de 74 dB. Nivelul de zgomot la spalare este de 57 Db. Nu trebuie uitat nici de hubloul pe care il are acesta, despre care trebuie spus ca are o deschidere spre partea superioara. Panoul de comanda de care beneficiaza acest model este digital.

Citeste si despre Samsung Add Wash WW80K44305X/LE

Time Manager reprezinta functia importanta de care dispune acest model. Functiile de siguranta de care dispune acest model sunt de : blocare accesului interfatei, dar si sistemul de etanseizare. Programele de spalare de care dispune acest exemplar sunt pentru lana, bumbac, Jeans, program pentru lenjerie si pentru sintetice. Numarul programelor acestei masini de spalat rufe sunt de 14. De asemenea, are si dispensere pentru balsam, dar si pentru detergent.

TimeManager® reprezinta aceasta functie cu ajutorul careia puteti programa masina de spalat astfel incat va faceti treaba in timp ce rufele se spala. De asemenea, poate fi modificat si durata ciclului, iar rufele dumneavoastra vor fi gata exact la momentul dorit.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ILW este prevazuta cu multe functii utile, astfel incat rufele dumneavoastra sa fie curate si imaculate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply