Electrolux EWS1276CI

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 27.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

De spalatul rufelor toata lumea stie cat de dificil poate fi daca nu aveti in sprijinul vostru sau in preajma o masina de spalat rufe pe care sa va bazati si pe care sa o folositi dupa nevoi sau bunul plac. Poate sa fie vorba insa si despre partea in care sunteti in cautarea unui astfel de ajutor si asta poate sa insemne ca dati si peste Electrolux EWS1276CI.(vezi disponibilitatea)

Electrolux EWS1276CI

Despre Electrolux EWS1276CI

O masina de spalat precum acest model sau mai bine spus un astfel de model Electrolux EWS1276CI poate fi vazut ca si un plus pentru locuinta voastra in primul rand prin ceea ce inseamna increderea intr-un model nou.

Electrolux EWS1276CI
Electrolux EWS1276CI

Masina de spalat rufe Electrolux EWS1276CI, Time Manager, Inverter, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Poate sa fie totusi si vorba despre detinerea unor functii sau caracteristici avantajoase insa toate aceste se pot vedea dupa ce analizati toate caracteristicile pe care le detine aceasta masina de spalat rufe.

Despre Electrolux EWS1276CI

Electrolux EWS1276CI un electrocasnic necesar

Citeste si despre Candy S-Line CS C8DG-S

Faptul ca o masina de spalat rufe este o necesitate pentru orice locuinta nu mai este un secret iar asta se poate observa si mai usor prin faptul ca veti avea posibilitatea de a economisi timp dar si efort pentru voi prin comparatie cu alte moduri de spalare a rufelor. In cazul alegerii modelului Electrolux EWS1276CI vom putea sa aduce si alte argumente pentru care poate fi considerat un model avantajos.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Putem sa mentionam faptul ca de si este o masina de spalat cu incarcare frontala aceasta nu este prea greu de pozitionat datorita dimensiunii destul de prietenoase pe care o are. Veti avea nevoie ca spatiul in care este asezata sau locul pe care il pregatiti pentru ea sa masoare 85 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 44.8 cm in adancime.

Daca este vorba despre ceea ce inseamna utilizarea efectiva probleme nu veti avea nici in aceasta directie intrucat panoul de control este unul digital si va ofera posibilitatea de a alege foarte usor unul dintre programele disponibile. Tot de la acest panou veti avea si posibilitatea de a seta treapta de temperatura sau viteza de centrifugare pana la o valoare de 1200 rpm.

Citeste si despre Arctic APL71012BDW1

Pentru a vedea exact ce inseamna spalarea prin intermediul Electrolux EWS1276CI vom detalia putin si lista de programe disponibile. Veti putea opta pentru un program dedicat articolelor din jeans, celor delicate sau celor din matase pe langa cele consacrate. Tot ca si functii benefice veti avea si partea de clatire fara spuma, sistemul de echilibrare a incarcaturii sau time manager.

Utilizarea oricarui electrocasnic trebuie sa fie si una sigura si asta se traduce prin functia Fuzzy Logic dar si prin posibilitatea de a bloca accesul la interfata de control.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Siguranta poate sa fie data si de partea de consum de resurse aferent utilizarii acestui model Electrolux EWS1276CI. Pentru consumul de apa veti avea o valoare medie anuala de 9999l iar pentru partea de energie electrica unul mediu anual de 148 kWh ceea ce pozitioneaza masina de spalat rufe in clasa de eficienta energetica A+++ insa asta este foarte bine mai ales ca are o capacitate de incarcare de 7kg.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply