Electrolux EW6S406BX

Esti in cautarea unei noi masini de spalt rufe pentru locuinta ta? Iti recomandam un model care te va impresiona prin caracteristicile si prin design-ul sau: Masina de spalat rufe Electrolux EW6S406BX(Doar acum la reducere)

Electrolux EW6S406BX

Despre Electrolux EW6S406BX

Acest exemplar dispune de o adancime care masoara 41.5 cm. Latimea pe care o masoara aparatul este si ea de 59.5 cm. Inaltimea acestei masini de spalat rufe este de 84.5 cm. Referitor la greutatea pe care o are trebuie specificat faptul ca este de 56.5 kg. Lungimea cablului acestei masini de spalat este si ea de 1.4 m. Culoarea sa este silver.

Electrolux EW6S406BX
Masina de spalat rufe Electrolux EW6S406BX , PerfectCare600, Time Manager Inverter, Slim, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Silver

La spalare, acest nivel de zgomot este de 58 db. Despre hubloul acestui model trebuie precizat ca se deschide spre partea stanga.

Despre Electrolux EW6S406BX

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S406BX – despre trasaturile interne ale exemplarului

Citeste si despre Daewoo DWD-8T1221P

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S406BX are un consum anual de energie de 164 kwh. De asemenea, contine un consum mediu anual de apa de 9200 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In ceea ce priveste consumul de curent electric al acestui model trebuie spus ca este unul destul de redus, ceea ce inseamna ca va exista un mare avantaj din acest punct de vedere. Mai exact, este vorba despre clasa de eficienta energetica A+++, aceasta fiind una dintre cele mai bune clase de eficienta energetica, iar acest lucru inseamna ca veti da mai putini bani pe facturile la curentul electric.

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S406BX are o eficienta energetica la centrifugare de tipul clasei C. La spalare, aceasta eficienta este si ea de tipul clasei A. Cu alte cuvinte, ambele clase vor garanta o eficienta buna din acest punct de vedere. Aceasta masina de spalat rufe este de tip standard, iar incarcarea sa este frontala. Referitor la marimea familiei pentru care este potrivita aceasta trebuie spus ca este pentru 3-4 membrii, un exemplar util din acest punct de vedere. Referitor la capacitatea de incarcare pe care o are aceasta trebuie spus ca este de 6 kg, destul de buna din acest punct de vedere.

Citeste si despre Beko WTV7634XS0

Cat despre viteza maxima la centrifugare cu care actioneaza acest aparat electrocasnic trebuie spus ca este de de 1000 rpm, aceasta fiind una destul de buna pentru ca rufele sa poata fi spalate cat mai bine. Este important de precizat faptul ca acesta va emite un zgomot de 76 db. La spalare, acest nivel de zgomot este de 58 Db.

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S406BX are un panou de comanda care este de tip mecanic. Cat despre functiile de care dispune acesta aparat trebuie spus ca sunt unle destul de utile, acestea fiind: Extra clatire, Fuzzy Logic. Nu ii lipseste nici functia de blocare a aparatului, aceasta fiind cea care va asigura o protectie atunci cand vine vorba de accesul copiilor, mai ales. Este o masina de spalat rufe cu multe programe pe care le puteti folosi pentru a spala rufe, precum: Matase, Lana, Bumbac, Sport, Pornit/oprit Antialergic, Clatire, precum si Stoarcere + Evacuare Outdoor / Jacket Sport, Sintetice, Denim, Economic Rufe, bebelusi si multe altele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe constituie un model bun din multe puncte de vedere, ceea ce inseamna ca isi merita pretul usor crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply