Electrolux EW6F528W

Masina de spalat rufe poate fi elementul central in orice locuinta si poate fi ceea ce are nevoie fiecare familie sau mai bine spus esentialul pentru fiecare familie. Precum este de importanta prezenta sa pe atat de importanta este si partea de alegere a modelului potrivit si care poate fi Electrolux EW6F528W.(cea mai buna oferta AICI)

Electrolux EW6F528W

Despre Electrolux EW6F528W

Pentru etapa de alegere poate fi vorba si despre utilizarea unor criterii si intre aceste criterii vom putea avea cel al pretului de achizitie, cel al caracteristicilor constructive sau poate a celor functionale. Este cert insa faptul ca pretul poate parea la prima vedere o usoara provocare pentru acest model Electrolux EW6F528W dar provocarea se depaseste destul de usor.

Electrolux EW6F528W
Masina de spalat rufe Electrolux EW6F528W, PerfectCare600, TimeManager, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Depasirea incepe de aspectul pe care il are si asta inseamna nu doar nuanta alba ci si panoul de comanda digital sau partea de selectare intuitiva a functiilor si programelor.

Despre Electrolux EW6F528W

Electrolux EW6F528W pus la treaba

Citeste si despre Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE

Punerea in functiune a unei masini de spalat trebuie precedata de partea de instalare si asta inseamna alocarea spatiului necesar si gasirea locului potrivit pentru partea de instalare. Pentru asta veti avea inaltimea de 85 cm a Electrolux EW6F528W, latimea de 60 cm dar si partea de adancime de 54.7 cm unde asezam sau adaugam si spatiul necesar deschiderii hubloului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dupa asigurarea asezarii corecte si a conectarii la sursa de apa sau curent cu ajutorul unui cablu de alimentare de 1.8m putem vedea ce inseamna si functionarea acestui model. Veti avea pentru partea de functionare capacitatea de incarcare de 8kg ceea ce poate fi mai mult decat necesar pentru orice familie chiar si una mai numeroasa de pana la 6 membri.

O functionare cum trebuie, trebuie sa implice spalarea unei cantitati generoase de rufe dar si un consum echitabil de resurse si volumul de apa aferent unei functionari obisnuite anuale este de 9000l in timp ce pentru energia electrica veti avea un consum mediu de 192kWh ce pozitioneaza Electrolux EW6F528W in clasa de eficienta A+++.

Citeste si despre Beko WKY71233LSYB2

Putem trece la partea de functionare sau utilizare prin prisma grijei pe care o va acorda acest model tesaturilor. Pentru aceasta veti avea partea de cuva realizata din carboran, veti avea partea de tehnologie PerfectCare600 dar si posibilitatea de a utiliza o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm. Complementar acestor elemente mai putem adauga si faptul ca veti avea la dispozitie functii mai speciale precum Programare Intarziata, calcare usoara sau Eco TimeManager.

Nu putem sa vorbim despre utilizarea unui electrocasnic fara sa atingem si punctul sigurantei pe care o poate oferii iar la acest capitol vom putea aseza sistemul de etanseizare dar mai ales posibilitatea de a bloca accesul la interfata de control ceea ce previne eventuale incidente sau accidente.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In egala masura cu functiile importante sunt si programele disponibile si intre acestea vom avea partea de programe functie de tipul tesaturii, dar vom avea si partea de program dedicat cuverturilor, cel de autocuratare sau cel pentru delicate. Timpul de spalare poate fi important cu atat mai mult cu cat poate unele rufe nu sunt foarte murdare si veti avea un program de spalare rapida pe care il ofera Electrolux EW6F528W.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply