Electrolux EW6F527W

Vreti sa va scapati de vechea masina de spalat si nu stiti ce model nou sa alegeti? Avem o recomandare din gama Electrolux pentru cei care prefera aceasta gama. Este vorba despre Masina de spalat rufe Electrolux EW6F527W.(vezi oferta de AZI)

Electrolux EW6F527W

Despre Electrolux EW6F527W

Acest model este alb la exterior, iar la interior are o adancime de 54.7 cm, dimensiunea fiind medie. Referitor la dimensiunea latimii pe care o are acest model trebuie spus ca este de 60 cm. Cat despre inaltimea dispozitivului trebuie spus ca este de 85 cm. Este necesar de specificat faptul ca greutatea de care dispune exemplarul din gama Electrolux are o greutate de 64.5 Kg. Despre cablul pe care il include trebuie spus ca are o lungime de 1.8 m.

Electrolux EW6F527W
Masina de spalat rufe Electrolux EW6F527W, PerfectCare600, TimeManager, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Electrolux EW6F527W este un dispozitiv care are un consum anual de 184 kWh. Despre consumul anual de apa pe care il va avea acesta trebuie spus ca este de 9000 l.

Despre Electrolux EW6F527W

Motive pentru care sa cumparati Masina de spalat rufe Electrolux EW6F527W

Citeste si despre AEG LTX8C373E

In primul rand, are clasa energetica A+++, care va va ajuta sa faceti economii din punct de vedere al consumului de curent electric. Astfel, veti putea sa va opriti banii pentru alte lucruri mai importante. Pe de lata parte, mai trebuie spus faptul ca Masina de spalat rufe Electrolux EW6F527W are un nivel de zgomot pe care il emite de 79 dB la centrifugare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

De asemenea, despre zgomotul produs in timpul ciclurilor de spalare al modelului de Masina de spalat rufe Electrolux EW6F527W trebuie spus ca este de 58 Db. Eficienta energetica centrifugare apartine clasei B, iar eficienta energetica la spalare este de tipul clasei A.

Masina de spalat rufe Electrolux EW6F527W este un model standard cu o incarcare frontala. Este o sugestie buna pentru acele familii care sunt formate din 4 – 5 membrii. Asta pentru ca da dovada de o capacitate de 7 kg, ceea ce il face un suficient de incapator pentru o astfel de familie. Viteza maxima centrifugare este de 1200 rpm, aceasta fiind o viteza destul de buna, pe masura capacitatii sale.

Citeste si despre Beko WKY71033PTLYB3

Cuva de care dispune acest exemplar este de carboran, iar hubloul pe care il include aceasta masina de spalat se va deschide spre partea stanga. Pe partea frontala a dispozitivului se regaseste un panou de comanda de tip digital.

Functiile pe care le are aparatul sunt unele destul de importante, acestea fiind: programarea intarziata, Calcare usoara, Eco TimeManager. Referitor la partea de siguranta, acest model sta destul de bine. Astfel ca prezinta functiile: sistem de etanseizare si Blocare acces interfata. Spalarea include urmatoarele programe: Matase, Lana, Bumbac, Sintetice, Jeans, Sport, Rapid, Delicate, Cuverturi, Clatire (Rpm Dep), Stoarcere + Evacuare Denim. Mai include si cateva programe, acestea fiind: autocuratare si bumbac Eco. Aceste programe de spalare sunt in numar de 14.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Electrolux EW6F527W reprezinta o investie care merita facuta, luand in considerare trasaturile sale interne, respectiv, capacitatea, clasa de eficienta energetica, tehnologiile si programele la spalare. Pretul sau de achizitie este convenabil daca stam sa ne gandim la ceea ce ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply