Electrolux Dual-Care EW7W4684W 

Va faceti griji ca nu aveti o masina de spalat rufe care sa va ajute sa aveți rufe curate atunci cand va doriti, iar acest lucru va da batai de cap? Avem o sugestie pentru dumneavoastra. Este vorba despre Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W4684W . (vezi reducerile de AZI)

Electrolux Dual-Care EW7W4684W 

Despre Electrolux Dual-Care EW7W4684W 

Modelul are o adâncime de 57.2 cm, iar latimea pe care o masoara este de 60 cm. Ca inaltime, acesta masoara 85 cm si are o greutate de 69.5 kg. Cat despre cablul pe care il are aparatul trebuie spus ca masoara o lungime de 1.8 m. 

Electrolux Dual-Care EW7W4684W 
Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W4684W, PerfectCare700, Spalare 8 kg, Uscare 4 kg, 1600 RPM, Clasa A, Inverter

Panoul de comanda al acestui model este unul modern fiind de tip digital. In plus, carcasa exterioara a exemplarului este alba, insa, nu va faceti grija in privinta acestui aspect intrucat o veti putea pastra curata avand in vedere detergentii de pe piata. 

Despre Electrolux Dual-Care EW7W4684W 

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W4684W – despre partea tehnica a aparatului 

Citeste si despre Bosch WAN20060BY

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W4684W prezinta un consum de energie anual de 1070 kwh. De asemenea, despre consumul mediul anual de apa al sau trebuie spus ca este de 18.400 l. Clasa de eficienta energetica a sa este de tip A. In plus, are si o clasa de eficienta energetica la spalare care este tot de tip A. 

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W4684W are un uscator cu o capacitate de 4 kg, astfel ca este suficient pentru a usca destul de multe rufe. In plus, despre acest model mai trebuie spus ca la un ciclu de uscare va emite un nivel de zgomot de 60 dB. Mai mult, este important de stiut si faptul ca acest model are pentru uscatorul sau un numar de programe la uscare de 12. Programele sale la uscare sunt bumbac, bumbac eco, lana, sintetice, delicate, FreshScent cu abur, antialergic, sport, acestea fiind programe cat se poate de utile. 

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W4684W  are o incarcare de tip frontal. Este un exemplar potrivit pentru o familie care este formata din 5, 6, 7 membrii. Astfel ca, veti spala rufe pentru toate famila, lucru de mare utilitate. Astfel, este vorba despre un model cu o capacitate de 8 kg, un model ce poate incarca multe rufe pentru a le spala. Despre viteza maxima la centrifugare a acestui exemplar trebuie spus ca este una destul de buna, aceasta fiind de 1600 rpm. La centrifugare, nivelul sau de zgomot este de 76 db. Cat despre nivelul de zgomot emis la spalare trebuie spus ca ajunge la 51 db. Cu o cuva realizata din inox, acest exemplar va fi rezistenta, durabil si va oferi rezultate bune. 

Citeste si despre Indesit BTW D71253

Cat priveste functiile pe care le are acesta putem spune ca este vorba despre un model cu functii precum programarea intarziata, blocare acces copii, dar si detectarea automata a cantitatii. Despre functiile de siguranta ale acestui model trebuie spus ca sunt blocare acces interfata, sistem detectare spuma, sistem de etanseizare, precum si o protectie la supraincalzire. 

Despre acest aparat electrocasnic trebuie spus faptul ca  are tehnologii moderne in dotare precum Steam Refresh, Wash & Dry, SteamCare, DualCare, PerfectCare, sistem de echilibrare a incarcaturii, precum si un sistem de clatire fara spuma. Cat despre numarul programelor pe care le are acesta trebuie spus ca sunt in numar de 16, acestea fiind pentru rufe delicate, matase, lana, bumbac, sintetice, cuverturi si clatire. Pe de alta parte, o caracteristica importanta pe care o are acesta este sistemul DualCare. Acest sistem adapteaza tesaturile la masa incarcaturii. De asemenea, SteamCare reduce cutele si are grija ca acestea sa isi pastreze forma pentru o perioada indelungata de timp. SensiCare este programul care are grija ca fiecare incarcatura sa fie adaptata la ciclul potivit. Pentru ca rufele sa fie purtate cat mai mult timp, aceste exemplar are un program non-stop de 60 minute. Acesta va spala si va usca incarcaturi mici in doar o ora pentru ca rufele sa fie gata pentru purtat. 

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, aceasta masina de spalat este un model care va ajuta cat se poate de mult si va va oferi rezultate bune din multe puncte de vedere. Pretul sau este unul bun. 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply