Candy S-Line CS C8DG-S

Uscatoarele de rufe sunt foarte utile, dar ele presupune o cheltuiala in plus. Dar pentru ca te afli aici, probabil ca te-ai asigurat ca ai banii necesari pentru a cumpara primul produs de acest gen sau pentru a-l inlocui pe cel vechi. Si totusi, daca vrei un model cu un pret mai redus, Candy S-Line CS C8DG-S este numai bun pentru ca se pliaza excelent pe dorinta ta.(vezi disponibilitatea)

Candy S-Line CS C8DG-S

Despre Candy S-Line CS C8DG-S

Candy este o firma mare, deci nu se pune problema sa iti cumperi un produs de buget. Dar si brandurile serioase vand modele mai ieftine, modele pentru care incearca sa pastreze nivelul cat mai ridicat. Iar acesta este unul dintre ele, un uscator care se descurca bine si este marisor, dar care si unele minusuri pentru a compensa.

Candy S-Line CS C8DG-S
Uscator de rufe Candy S-Line CS C8DG-S, 8 kg, Condensare, Display, NFC, 60 cm, Alb

In ceea ce priveste design-ul, nu sunt multe de spus. Avem in fata un uscator obisnuit, Candy S-Line CS C8DG-S aratand la fel cum o fac multe altele. E usor de confundat cu masina de spalat, avand parte de aceea construcite. Arata la fel si ocupa acelasi spatiu. Are si un panou de control LCD, cu o rotita pentru programe si indicator pentru timp. Este destul de simplu de utilizat, dar in acelsi timp isi face treaba bine, deci nimic de reprosat.

Despre Candy S-Line CS C8DG-S

Singurul minus este clasa energetica

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

In general, Candy S-Line CS C8DG-S este un uscator fara prea multe probleme. Are un volum de 8 kg de rufe, ceea ce il face sa fie pe masura majoritatii masinilor de spalat de pe piata. Este clar ca poti sa il incarci la maxim dupa ce termini de spalat, dar in acelasi timp, totul depinde de materiale, cele sensibile trebuind sa fie uscate in numar mai mic.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Programele, in numar de 14, sunt de ajuns. Poti usca orice, de la bumbac la lana si alte materiale sensibile. Dar cel mai bine ar fi sa te si gandesti inainte de a o face. Uneori vrei hainele gata pentu calcat, dar cand materialele sunt sensibile, este indicat sa le lasi un pic mai umede pentru a le termina de uscat in mod clasic. Dar atat timp cat exista diversitate in programe, totul e bine.

Un aspect care ne arata ca uscatorul e mai ieftin este lipsa sistemelor suplimentare. Acesta nu usuca prin condensare si nici nu are motor inverter. Dar doar pentru ca e mai simplu, nu inseamna ca un model precum Candy S-Line CS C8DG-S nu este decent.

Citeste si despre Gorenje D8565NA

Partea cea mai slaba la el este clasa energetica. Este insa o problema pe care o intalnim la toate uscatoarele ieftine. Acestea consuma ceva mai mult ca o masina de spalat, Candy S-Line CS C8DG-S facand parte, spre exemplu, din categoria B.

Totul se compenseaza insa cu pretul de achizitie. Candy S-Line CS C8DG-S costa mai putin si chiar daca ajunge sa consume ceva mai mult, nu se cunoaste chiar atat de tare la factura. In plus, isi face treaba la fel de bine ca oricare al aparat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Candy S-Line CS C8DG-S priveste recomandarea din partea noastra. Candy este o firma serioasa, aparatul are o functionabilitate diversa si costa putin. Are si minusuri, dar ce aparat nu are?

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply