Candy GVF 1510LWHC3-S

In materie de confort in orice locuinta pe primul loc poate fi pusa masina de spalat si asta pentru ca fara un astfel de ajutor cu siguranta nu putem sa vorbim despre ceea ce inseamna un mod de viata linistit si lipsit de griji iar daca este vorba despre un nou model pentru voi Candy GVF 1510LWHC3-S poate fi.(vezi reducerile de AZI)

Candy GVF 1510LWHC3-S

Despre Candy GVF 1510LWHC3-S

Aspectul unei masini de spalat poate fi important si si pentru ca pot fi vizibile unele caracteristici functionale cu ochiul liber. Pentru acest model Candy GVF 1510LWHC3-S trebuie sa plecam de la faptul ca este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala iar asta inseamna posibilitatea ca asezarea sa sa fie conditionata de deschiderea hubloului. De apreciat pentru aceasta situatie este faptul ca veti avea o pozitionare maxim superioara a hubloului ceea ce inseamna o operare foarte usoara.

Candy GVF 1510LWHC3-S
Masina de spalat rufe Candy GVF 1510LWHC3-S, 10kg, 1500 RPM, LCD display, INVERTER, Functie aburi, NFC+Wifi, Clasa A+++, Alb/Chrome

Deasupra acestui panou vom avea ceea ce inseamna panoul de control al functionarii si de unde veti putea sa stabiliti conditiile pe care le doriti. Acest panou va pune la dispozitie o patre comunica, o parte digitala dar chiar si o parte de tip touch screen ceea ce face ca si masinile de spalat sa ajunga in categorie dispozitivelor smart. Numai dimensiunea mai este de analizat in partea de aspect si asta pentru ca va avea de jucat un rol si in privinta aspectului incaperii unde va fi asezata. Pentru inaltimea Candy GVF 1510LWHC3-S veti avea o valoare de 85 cm, pentru latime de 60 cm iar pentru adancime veti avea 54 cm.

Despre Candy GVF 1510LWHC3-S

Functii

Citeste si despre Whirlpool AWE 66710

Destinatia fiind spalatul rufelor cu siguranta ceea ce poate sa scoate in evidenta acest model prin comparatie cu alte modele este faptul ca numarul de programe de spalare este de 56. O astfel de posibilitate inseamna faptul ca veti avea cu siguranta disponibile cate un program pentru fiecare tip de tinuta sau de tesatura pe care il puteti avea.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Alegerea programului potrivit tine de fiecare utilizator in parte insa pe lista functiilor isi face loc si cea de management a statisticilor de spalare si consum de energie. Nu trebuie sa uitam nici de partea de tehnologii si unde cea Wi-Fi si cea NFC va poate ajuta sa aveti acest model conectat la alte elemente inteligente din cadrul locuintei.

Intreaga cantitate de rufe insa poate sa fie spalat fara efort si fara prea multe probleme si prin cantitate este vorba despre una de pana la 10kg ceea ce o recomanda pentru deservirea a unei familii chiar si putin mai numeroase.

Citeste si despre Candy SMART CSS4 1372D3/1-S

Spalarea depinde de programe si de nevoile voastre insa partea de uscare poate depinde de viteza de centrifugare si care poate sa fie setata pana la o valoare de 1500 rpm.

Nu mai aveti de vazut pentru perspectiva cfunctionala nivelul de consum de energie dar este vorba despre unul mediu anual de 143 kWh ceea ce pozitioneaza acest model in clasa A+++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un model fiabil, un model modern si inteligent cum este Candy GVF 1510LWHC3-S nu face decat sa sporeasca tot ceea ce inseamna modernitate si confort in cadrul unei locuinte sau a oricarei locuinte.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply