Bosch WTW87463BY

Un electrocasnic in plus poate sa insemne mai putin spatiu pentru locuinta voastra si in acelasi timp poate sa insemne si un plus de confort pentru voi si pentru toata familie insa electrocasnicele pot fi prezente si in cadrul altor situatii sau locuri. In aceasi categorie se pozitioneaza si Bosch WTW87463BY insa alegerea sa este cu siguranta un mare plus.(cea mai buna oferta AICI)

Bosch WTW87463BY

Despre Bosch WTW87463BY

Un astfel de uscator de rufe poate sa fie exact ceea ce aveti nevoie pentru a scapa de tot ce inseamna disconfortul adus de utilizarea unor dispozitive improvizate de uscare sau a unora traditionale. Poate fi vorba despre un mare plus oferit de Bosch WTW87463BY si daca analizam disconfortul uscarii la interior a rufelor.

Bosch WTW87463BY
Uscator de rufe Bosch WTW87463BY, Condensare cu pompa de caldura, 7 kg, Clasa A+++, Alb

In orice posibila utilizare a unui uscator putem sa ne legam si de partea de plus de siguranta si confort pentru voi cat si pentru rufele voastre.

Despre Bosch WTW87463BY

Rolul Bosch WTW87463BY

Citeste si despre Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE

In cazul in care discutam despre ceea ce inseamna utilizarea Bosch WTW87463BY putem sa vedem dupa cum spuneam partea de plus de confort pentru voi intrucat duce la eliminarea condensului ce rezulta in timpul uscarii rufelor la interior. Tot acest model poate duce si la posibilitatea de a reduce timpul de uscare si asta mai ales pentru cand aveti de spalat o cantitate mai mare de rufe.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Pentru partea de grija acordata rufelor nu ne referim la faptul ca este un model cu renume si cu o istorie bogata ci mai mult despre comparatia privind utilizarea acestui model cu uscarea traditionala. Puteti prin intermediul unui uscator sa scapati de decolorarea rufelor ce se poate intampla prin expunerea indelungata la soare sau poate murdarirea si patarea lor datorita unor factori diversi.

Trecand la ceea ce ofera strict acest model putem sa incepem cu tehnologia pe baza careia isi bazeaza functionarea si mai exact pe faptul ca este un uscator de rufe cu condensare si pompa de caldura. Aceasta tehnologie va fi folosita sau poate fi folosita pentru uscarea unei cantitati de pana la 7kg ceea ce este destul de avantajos iar posibilitatea de uscare tine si de cele 8 programe disponibile.

Citeste si despre Miele TCE530WP

Lista programelor cuprinde unele precum cel dedicat articolelor de lana, din bumbac sau poate o uscare mixta insa Bosch WTW87463BY vine si cu unele functii speciale precum Sensitive Drying System, senzorul de umiditate sau Autodry. Complementar acestor functii se mai afla si unele de siguranta in utilizare cum ar fi SelfCleaning Condenser, AntiVibration Desing sau posibilitatea utilizarii unei programari intarziate.

Cum spatiul pe care il aveti la dispozitie poate fi unul mai redus si gabaritul pe care il are acest model poate fi foarte importanta pentru a decide daca este unul avantajos. Veti avea pentru partea de inaltime o valoare de 84.2 cm, pentru latime una de 59.8 cm iar la adancime veti avea faptul ca este un model cu incarcare frontala dar si o dimensiune de 59.9 cm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Siguranta in utilizare si linistea locuintei mai poate depinde si de nivelul de zgomot de 64 dB pe care il produce sau de eficienta energetica A+++ a Bosch WTW87463BY.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply