Bosch WAY32891EU

In cadrul fiecarei locuinte este importanta prezenta unor rufe curate, igienizate si partea de obtinere sau mentinere a acestora. Din aceste considerente o masina de spalat rufe poate fi importanta daca nu esentiala insa in acelasi timp mai putem sa avem si importanta din perspectiva efortului pe care nu il veti mai depune spaland manual rufele sau de timpul pe care il puteti castiga si petrece in alte moduri iar Bosch WAY32891EU demonstreaza acest lucru.(vezi oferta de AZI)

Bosch WAY32891EU

Despre Bosch WAY32891EU

Alegerea unui nou model de masina de spalat si a unui nou electrocasnic pentru voi si pentru locuinta voastra poate fi o usoara provocare si poate fi vorba despre gasirea modelului potrivit sau a modelului care sa ofere caracteristicile potrivite pentru voi insa cu siguranta Bosch WAY32891EU poate face asta.

Bosch WAY32891EU
Masina de spalat rufe Bosch WAY32891EU, 9 kg, 1600 RPM, Clasa A+++-30%, i-Dos™, Alb

Cum nu putem sa vorbim despre un model ultra modern si performant fara a vorbi si despre prezenta unor anumite costuri pretul de achizitie poate fi putin cam ridicat pentru anumite persoane.

Despre Bosch WAY32891EU

Dincolo de pretul Bosch WAY32891EU

Citeste si despre Samsung WW60J3283LW

Nu puteti sa decideti insa cu privire la faptul ca un astfel de model poate fi cel potriivt fara a cunoaste si partea de caracteristici pe care le ofera si putem sa incepem cu unele care compenseaza pretul de achizitie. Veti avea eficienta acestui model iar asta pentru partea de consum de resurse si mai exact puteti face o economie pentru factura le energie prin prisma pozitionarii Bosch WAY32891EU in clasa de eficienta energetica A+++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Eficienta sau economie mai putem avea si pentru ceea ce inseamna cat de mult timp alocati spalatului si vom putea sa ne referim la faptul ca veti avea o capacitate de incarcare de pana la 9kg de rufe. De la aceasta capacitate de incarcare vom putea sa plecam si in directia in care vom avea gabaritul acestui model pentru ca cele doua caracteristici sunt legate in mod direct.

Pentru inaltimea acestui model veti avea 85 cm, pentru latime 60 cm iar pentru adancime Bosch WAY32891EU masoara 59 cm. Pozitionarea mai poate fi legata si de ceea ce inseamna deschiderea hubloului spre stanga sau poate lungimea cablului de alimentare de pana la 2.1m.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare800 EW8F228S

Utilizarea inseamna si programe si functii disponibile iar lista de posibilitati in a alege programul potrivit cuprinde unele programe clasice dar si unele precum cel dedicat articolelor sport sau cel de spalare rapida de 15 minute.

In categoria functiilor disponibile sau posibile pentru utilizare vom avea si ceea ce inseamna recomandarea acestei masini de spalat dar si o alta justificare a pretului. Puteti sa v ajutati de functii precum programare intarziata, anti sifonare, reducerea zgomotului, reducerea vibratiilor, timerul sau controlul temperaturii si a vitezei de centrifugare pana la 1600 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O utilizare trebuie sa fie pe cat de eficienta pe atat de sigura ceea ce se poate traduce in prezenta unei tehnologii ActiveWater Plus, I-Dos sau a unor functii precum intreruperea programului selectat. Nu trebuie ignorate nici elemente precum blocarea accesului la interfata de control, sistemul de etanseizare, semnalizarea de finalizare a programului sau sistemul de detectie a spumei pe care Bosch WAY32891EU le ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply