Bosch WAW32640EU

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masinile de spalat vase – acele dispozitive fara de care ne este foarte greu sa ne imaginam viata. Astfel, acestea au in dotare programe smart, care nu doar ca ne scapa de pete, dar ne ajuta pe noi sa ne pastram tesaturile intr-o stare foarte buna. Iar cand vine vorba de produse care reusesc sa faca acest lucru, avem o recomandare de top: modelul de masina de spalat rufe Bosch WAW32640EU.(ACUM la reducere)

Bosch WAW32640EU

Despre Bosch WAW32640EU

Capacitatea acestei masini este de 9 kg. Acest lucru o face o masina de spalat rufe cat se poate de incapatoare. Numarul maxim de rotatii este de-a dreptul impresionant: 1600 rpm. Este poate una dintre masinile de spalat rufe care stau cel mai bine la acest capitol.

Bosch WAW32640EU
Bosch WAW32640EU

Masina de spalat rufe Bosch WAW32640EU, ActiveWater, 9 kg, 1600 RPM, Clasa A+++, Alb

Culoarea sa este alb, fapt care inseamna un model cu o carcasa foarte placuta din punct de vedere vizual, dar in acelasi timp, simpla si eleganta. Dincolo de asta, masina de spalat vine cu atribute foarte bune, intre care se numara si un pret pe cinste.

Despre Bosch WAW32640EU

Masina de spalat rufe Bosch WAW32640EU – o masina excelenta pentru tine

Citeste si despre Bosch WAY32891EU

Modelul de masina de spalat rufe Bosch WAW32640EU da dovada de o excelenta eficienta energatica, lucru demonstrat si de faptul ca ea face parte din clasa A+++. Acest lucru inseamna cu pana la 30% mai putina energie consumata fata de clasa A++. Consumul anual de energie ajunge la 152 kwH. Desigur, acesta este un consum aproximativ. In realitate, totul depinde de cat de des spala utilizatorul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Consumul de apa mediu este de 11 220 L. Desigur, este vorba de un consum anual estimat, si in acest caz. Clasa de eficienta de spalare, stabilita pentru acest produs este A.

Sistemul inovator EcoSilence Driver face din acest produs o masina economica, dar in acelasi timp si silentioasa. Ea nu deranjeaza vecinii atunci cand este pornita. Acelasi lucru este valabil si pentru cei care incearca sa doarma atunci cand masina se ocupa de spalarea rufelor. Iar pentru a intelege cum stau lucrurile de fapt, va spunem ca nivel de zgomot al masinii Bosch WAW32640EU ajunge la 74 dB in timpul vitezei de centrifugare. In rest, el este de 48 dB.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST

DrumClean reprezinta un atribut special al acestei si are rolul de a o ajuta sa-si pastreze in cele mai bune conditii tamburul. Foarte multe masini ajung sa aiba probleme cu acesta, din cauza ca nu exista un program special care sa se ocupe de intretinerea sa. Dar nu este si cazul modelului Bosch WAW32640EU.

ComfortControl ofera utilizatorului exact ceea ce isi doreste si anume sa stie ca se afla in deplin control al masinii sale. Asa ca aceasta nu este doar usor de utilizat, dar este in acelasi timp si genul de masina care indica precis consumul de apa si energie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul, asa cum spuneam, nu este deloc mare, avand in vedere faptul ca masina este capabila de a aduce utilizatorului sau importante economisiri. Astfel, ea merita toata atentia si poate chiar efortul financiar. Nu trebuie uitat faptul ca vorbim de o masina de spalat rufe deosebit de incapatoare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply