Bosch WAT28460BY

Spalarea rufelor a devenit un lucru din ce mai usor de realizat in zilele noastre, datorita unor masini de spalat rufe de buna calitate, care nu doar ca isi fac treaba bine, indiferent de tesatura, ci sunt si economice atunci cand vine vorba de trei aspecte importante: apa, detergent si energie electrica. Iar in cazul in care va doriti sa faceti cunostinta cu un astfel de model, dati-ne voie sa va prezentam masina de spalat rufe Bosch WAT28460BY. Aceasta este si genul de produs care vine cu un design practic. (ACUM la reducere)

Bosch WAT28460BY

Despre Bosch WAT28460BY

Masina de spalat rufe Bosch WAT28460BY are o capacitate buna. Ea vine cu posibilitatea de a aseza in cuva sa nu mai ptuin de 8 kg de rufe. Acest lucru este o dotare speciala, deoarece cele mai multe masini de spalat rufe care vin cu preturi asemanatoare se opresc undeva la 6-7 kg de rufe.

Bosch WAT28460BY
Masina de spalat rufe Bosch WAT28460BY, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Display LED, Alb

Dincolo de acest lucru, cuva masinii este suficient de incapatoare pentru rufele considerate voluminoase, asa cum sunt paturile, halatele de baie sau lenjeriile de pat duble.

Despre Bosch WAT28460BY

Masina de spalat rufe Bosch WAT28460BY – un model practic 100%

Citeste si despre Whirlpool TDLR 65210

Numarul de rotatii al masinii de spalat este unul dintre atributele care ii influenteaza curatarea rufelor. Astfel, masina de spalat rufe Bosch WAT28460BY a fost dotata cu nu mai putin de 1400 de rpm. Desigur, in cazul tesaturilor mai delicate, asa cum sunt matasea si poliesterul, nu sunt necesare chiar 1400 de rpm. Asa ca utilizatorul se poate rezuma la 800-1000 de rotatii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Si nu putem sa vorbim de masinile de spalat din gama Bosch, fara sa vorbim despre economisiri. Astfel, aceasta face parte din clasa de eficienta energetica A+++. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care vor sa plateasca putin la factura de energie, in fiecare luna. In orice caz, dispozitivele din aceasta clasa A+++ sunt cele mai economice de pe piata.

O alta dotare importanta in cazul acestui model este display-ul LED. Acesta ajuta utilizatorii sa vada mai usor comenzile pe care le seteaza pentru masina. Totodata, acesta include si cronometru, indicat timpul ramas pana la finalizarea unui ciclu de spalare. Intr-adevar, display-ul are rol important si atunci cand vine vorba de eleganta. Masina Bosch are un aspect mai cochet datorita acestui minidisplay.

Citeste si despre Beko WTC6733XS0

Avand in vedere faptul ca am promis o prezentare completa a acestei masini de spalat, trebuie sa precizam si functia EcoSilence Drive. Aceasta este specifica masinilor din Bosch (desigur, modelele moderne si inovatoare) si duce la o spalare silentioasa, care sa nu deranjeze utilizatorul. O alta dotare importanta este VarioPerfect.

Aceasta face ca hainele sa fie spalate mai rapid, continuand procesul de economisire al energiei. Insa VarioPerfect nu vine singura, ci cu doua optiuni: SpeedPerfect si EcoPerfect. Si este exact ce are nevoie un utilizator modern: rapiditate si economisire.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

DrumClean este un alt atribut pe care nu aveti cum sa nu-l remarcati in cazul acestui model. Acesta este un program special care duce la curatarea si mentinerea in conditii perfecte a tamburului din interiorul masinii de spalat, astfel in acesta sa se bucure de un stil de viata indelungat, iar investitia sa fie una care merita in totalitate banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply