Beko WUE8736CST

Daca si tu iti doresti sa investesti intr-o masina de spalat de calitate, sa stii ca esti pe pagina potrivita. Pentru ca Beko WUE8736CST are caracteristici care, cu siguranta, vor raspunde nevoilor pe care tu le ai. Daca doresti sa afli mai multe, citeste in continuare!(ACUM la reducere)

Beko WUE8736CST

Despre Beko WUE8736CST

Ceea ce tu trebuie sa stii despre acest model modern sunt aspectele legate de design-ul sau. Astfel, masina de spalat are o adancime de 64 de cm, o latime de 60 si o inaltime de 84 de cm. Daca te intereseaza greutatea sa, cat si culoarea, ei bine, Beko WUE8736CST are 73 de kg si este alba.

Beko WUE8736CST
Masina de spalat rufe Beko WUE8736CST, 8 kg, 1400 RPM, Clasa C, Motor ProSmart Inverter, HomeWhiz, Remote Control, SteamCure, AddXtra, Alb

Este o masina de spalat ideala pentru familiile formate din 4 membrii, prezentand o capacitate de 9 kg. De asemenea, un aspect ce tine de design-ul sau si care te va ajuta sa te decizi asupra locului perfect in care o vei aseza, se refera la pozitia de deschidere a hubloului si anume, spre stanga.

Despre Beko WUE8736CST

Tehnologie de ultima generatie

Citeste si despre Star-Light DPV-815A++

Un aspect pe care cu siguranta il vei aprecia, mai ales daca esti iubitor de gadget-uri, este faptul ca Beko WUE8736CST prezinta sistemul HomeWhiz, prin care tu ai sa poti sa detii controlul asupra proprii tale masini de spalat, prin intermediul telefonului sau a tabletei. Asadar, iti vei spala hainele preferate si vei selecta programul potrivit, de la distanta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

O alta caracteristica a acestei masini de spalat care tine de domeniul tehnologiei este Optisense care are rolul de a controla cantitatea de apa necesara, dar si de energie electrica, pentru fiecare spalare si program ales de tine. De asemenea, tu vei putea sa incarci Beko WUE8736CST doar pe jumatate, iar functia Fast+ va injumatati, practic, timpul de spalare.

Ceea ce ai sa apreciezi la aceasta masina de spalat este faptul ca va avea grija de culoarea neagra a hainelor tale, acestea pastrandu-si nuanta inchisa si nu se vor decolara dupa spalare. De asemenea, Beko WUE8736CST, este ideala daca nu vrei sa pierzi timp cu calcatul camasilor sau a lenjeriei, datorita sistemului Antisifonare.

Citeste si despre Heinner HHPD-V804A++

Ai animale de casa si parul pe care acestea le lasa iti dau batai de cap? Nu va fi nicio problema pentru masina de spalat, tocmai pentru ca este dotata cu programul special Pet Hair Removal, prin care parul de pe haine si de pe lenjeria de pat este indepartat in totalitate. Si, daca esti un impatimit al sportului, tu vei putea sa iti speli toate articolele sportive utilizand programul special creat in acest sens.

Beko WUE8736CST este dotata si cu Hygiene+ prin care hainele tale, prosoapele, hainutele pentru copii, cat si lenjeriile de pat, vor iesi complet igienizate. Bumbac, sintetice si colorate, la o temperatura de 20°, din toate se vor elimina alergenii intr-o proportie de 99%. Cat despre zgomotul pe care il face masina de spalat, trebuie sa stii ca este destul de silentioasa in timpul spalarii. De asemenea, viteza maxima de centrifugare a masinii este de 1200rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Beko WUE8736CST este, cu siguranta, o masina de spalat moderna, capabila sa raspunda tururor nevoilor tale si ale familiei. Daca iti doresti tehnologie de ultima generatie si haine perfect curate, vei opta pentru acest model de masina de spalat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo