Beko WTV9632X0

Orice utilizator isi doreste de la propria sa masina de spalat rufe sa fie extraordinar de eficienta, sa aiba un aspect placut, sa poata fi achizitionata la un pret atractiv si totodata sa nu consume foarte multe resurse. Dintre sutele sau chiar miile de astfel de modele de produse electrocasnice de pe piata se pare ca masina de spalat rufe Beko WTV9632X0 (acum la promotie) indeplineste toate functiile.

Beko WTV9632X0

Despre Beko WTV9632X0

Acest produs electrocansic de prima clasa are un singur scop esential si anume sa faca viata mai usoara a oricarui utilizator. Masina de spalat rufe Beko WTV9632X0 s-a facut remarcata pentru solutiile si functiile inovatoare pe care le prezinta intreaga gama de produse Beko. Aceasta prezinta o eficienta energetica de Clasa A+++, o eficienta energetica de centrifugare de Clasa B si o eficienta energetica de spalare de Clasa A. Asadar, aceasta masina de spalat rufe va satisface nevoile chiar si celor mai pretentiosi.

Beko WTV9632X0
Masina de spalat rufe Beko WTV9632X0, 9 KG, 1200 RPM, Durable heater, Baby Protect, Display LED, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Beko WTV9632X0 are o capacitate de incarcare incredibila de 9 kg, astfel ca e ideala pentru familiile alcatuite din numerosi membri. In general, aceasta va face fata cu brio activitatii intense de spalare chiar si pentru 7 persoane.

Beko WTV9632X0 iti va fi de mare ajutor

De altfel, chiar si cei mai pretentiosi utilizatori s-au declarat pana in prezent deosebit de incantati de perfecta functionalitate si capacitate de spalare a masinii de spalat rufe Beko WTV9632X0. In plus, pe cat este de practica si de eficienta, pe atat este si de silentioasa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Surprinzator, insa aceasta prezinta un nivel de zgomot de spalare de 55 dB si un nivel de zgomot de centrifugare de 71 dB. Asadar, aceasta isi poate face treaba, in timp ce familia se odihneste foarte bine, intocmai pentru ca linistea nu le va fi perturbata.

Masina de spalat rufe Beko WTV9632X0 surprinde si cu 4 tehnologii moderne, de ultima generatie, menite sa ii surprinda chiar si pe cei care sunt mereu in pas cu noile modele de aparate electrocasnice. Cele 4 tehnologii de o importanta deosebita sunt AquaFusion, Durable heater, OptiSense si Aquawave.  Mai exact, moderna tehnologia Aquafusion, contribuie considerabil la micsorarea consumului de resurse.

De exemplu, anual, cu ajutorul acesteia, se consuma cu aproximativ 5,5 kg mai putin detergent, insa la fel energie si apa. Tehnologia Durable Heather, pe de-o alta parte, asigura o protectie mare ce micsoreaza cu pana la 40% aparitia calcarului pe rezistenta. Astfel, durata de viata a masinii de spalat rufe Beko WTV9632X0 se prelungeste considerabil.

La fel de utile sunt si numeroasele programe de spalate, mai exact 15, ce garanteaza indepartarea rapida si eficient a oricarui tip de murdarie de pe absolut orice tip de material textil. Printre cele mai frecvent utilizate sunt: rufe delicate, Hygiene 20°C, sintetice, bumbac, mixt, lana, stoarcere + evacuare, Baby Care, program spalare manuala si multe altele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Masina de spalat ruge Beko WTV9632X0 este fara nicio urma de indoiala, un aparat electrocasnic ce beneficiaza de cele mai moderne functii si cele mai cautate specificatii ce claseaza totodata acest produs in topul preferintelor utlilizatorilor de pretutindeni. Mai mult decat atat, se pare ca beneficaza si de un raport calitate – pret extraordinar ce merita avut in vedere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply