Beko WTV6633B0

Ca oricare electrocasnic si masina de spalat poate sa aiba nevoie la un moment dat de un inlocuitor si cu siguranta este nevoie de unul modern si care sa poate fi utilizat pentru mult timp si cu incredere. Din varianta in care poate cautati acel model potrivit putem sa alegem sau sa analizam ceea ce are de oferit o masina de spalat Beko WTV6633B0 pentru voi si familia voastra.(vezi oferta de AZI)

Beko WTV6633B0

Despre Beko WTV6633B0

Ca si motive care pot duce la alegerea sa putem sa avem pretul de achizitie destul de accesibil si care in acelasi timp este si unul justificat atat de partea de caracteristici constructive ale Beko WTV6633B0 cat si de partea de caracteristici ce tin de utilizarea si functionarea sa.

Beko WTV6633B0
Masina de spalat rufe Beko WTV6633B0, 6 kg, 1200 rpm, 16 programe, Clasa A+++, Alb

Castigul cel mai mare al aducerii unui astfel de model in slujba voastra poate fi dat de garantia unui model nou si de incredere dar si de ceea ce inseamna o spalare si igienizare eficienta a tuturor rufelor voastre.

Despre Beko WTV6633B0

Un model Beko WTV6633B0 gata de munca

Citeste si despre Hotpoint FMSG 623B

Pentru a putea fi pus la treaba acest model de masina de spalat trebuie in prima faza instalat iar pentru asta ceea ce poate conta este dimensiunea pe care o are. Veti avea pentru partea de inaltime a Beko WTV6633B0 nevoie de un spatiu minim de 84 cm, veti avea nevoie de a tine cont de latimea acestui model de 60 cm dar si de adancimea de 49 cm la care adaugam faptul ca este un model cu incarcare frontala.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pentru pozitionare va fi nevoie cu siguranta si de legarea acestui model la sursa de apa si la conducta de evacuare insa cu toate acestea veti putea sa spalati fara nici un fel de probleme o cantitate de pana la 6kg de rufe. Intreaga cantitate va beneficia de atentia deosebita acordata de cele 16 programe disponibile si intre care se afla unele speciale cum ar fi cel Gentlecare, Bumbac Eco, Shirts sau Sports.

Latura moderna a programelor poate fi legata de prezenta unora precum cel dedicat familiilor cu copii si mai exact a unui program Baby Protect. Cei care vor sa scape mai repede de anumite rufe pot sa se bazeze pe unele programe precum cel de spalare rapida de 14 minute dar in acelasi timp se pot ajuta si prin setarea vitezei de centrifugare pana la o valoare maxima de 1200 rpm.

Citeste si despre Gorenje D8565NA

Partea de functii si de elemente importante pentru Beko WTV6633B0 poate continua cu functiile pe care le detine si unde se pozitioneaza cea de clatire suplimentara sau cele de siguranta precum blocarea accesului la interfata sau blocarea de siguranta.

Este importanta functionarea dar la fel de importanta este si eficienta si pentru asta mai avem si tehnologiile cu care este realizata masina de spalat si unde avem cea AquaFusion sau Motor ProSmart Inverter.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Putem sa mai consideram unele elemente moderne si importante si aici prin prisma controlului digital nu doar electronic dar si prin faptul ca Beko WTV6633B0 se pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+++ datorita unui consum mediu anual de 144kWh.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply