Beko WTV6532BO

Tot mai multe persoane acorda incredere firmei Beko si aleg sa cumpere diverse produse electrocasnice. Uneori, din cauza spatiului nu foarte generos al apartamentului in care locuim suntem nevoiti sa cautam cele mai bune solutii pentru a cumpara aparate electrocasnice care sa ocupe cat mai putin loc. In ultima vreme gasim prin magazine varianta Slim, ceea ce inseamna, evident, ca ocupa spatiu mai putin decat cele obisnuite. Recomandarea noastra este masina de spalat rufe Slim Beko WTV6532BO (vezi pretul redus), cu 1000 rpm si cu o capacitate de 6 kg.

Beko WTV6532BO

Despre Beko WTV6532BO

Aceasta masina Beko WTV6532BO iese in evidenta prin sistemul Aquafusion, regasit doar la Beko, care valorifica la maxim consumul de energie, apa si detergent in timpul unei spalari obisnuite. In decursul unui an economisiti aproximativ 5,5 kg de detergent si bineinteles si un consum mai mic de kWh.

Beko WTV6532BO
Masina de spalat rufe Slim Beko WTV6532BO, 6 KG, 1000 rpm, Clasa A+++, Alb

Modelul de masina de spalat descris este potrivit mai ales celor care au bebelusi, deoarece este prevazuta cu functia Baby Protect-ideala pentru hainele copiilor si pentru cei care au pielea sensibila. Programul combina intr-un mod eficient etapele de spalare si clatire intensiva, pentru a asigura o curatare perfecta.

Haine mai curate pentru bebelusi, datorita programului Baby Protect

Un alt program foarte eficient este Gentlecare 20 de grade C, care a fost realizat pentru articole din bumbac, spalate la o temperatura de 20 de grade C, rezultatele spalarii fiind insa ca in cazul unei spalari la 40 de grade C, fara a deteriora culorile sau imprimeurile sau chiar tesaturile.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Daca obisnuiti sa va imbracati cu haine de culoarea neagra, aveti un motiv in plus pentru a va gandi serios sa cumparati aceasta masina de spalat al celebrului producator Beko. Modelul Beko WTV6532BO este conceput si cu programul Darkcare, care este special pentru obiectele de vestimentatie de culoare inchisa, din bumbac sau sintetice. In felul acesta, este prevenita decolorarea rufelor si este pastrata intensitatea culorilor chiar si dupa mai multe spalari.

Barbatii pot fi si ei incantati de aceasta masina de spalat Beko WTV6532BO , datorita posibilitatii spalarii camasilor la programul de spalare dedicat, care foloseste miscari mai delicate si mai putine, in timp ce temperatura este stabilita la maxim 40 de grade C. Preveniti astfel deteriorarea camasilor si prelungiti in mod vizibil durata lor de folosire.

Numarul total de programe de spalare este de 15, ceea ce va confera multiple variante si posibilitati de a alege cum sa spalati. Trebuie sa stiti ca durata programului rapid este de 14 minute, fiind destinat rufelor putin murdare, cum ar fi tricouri sau bluze.

Nivelul de zgomot la spalare este de 58dB, iar in timpul centrifugarii de 75 dB. Consumul mediu anual de apa este de 8800 de litri. La capitolul consum de energie, modelul sta foarte bine, chiar excelent, daca ne gandim ca este inclus in clasa de eficienta energetica A+++. Consumul anual de energie este de 152kW/h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Masina de spalat rufe Slim Beko WTV6532BO are o inaltime de 85 cm, latimea de 60 cm si o adancime de 45 cm. Modelul se preteaza excelent in locuintele cu un spatiu mai restrans si pentru familii care au si copii. Pretul de achizitie este unul destul de avantajos, daca luam in calcul numeroasele functii si bineinteles clasa A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply