Beko WMY71283LMB2

Pentru a scapa de rufele murdare aveti posibilitatea de a alege una dintre numeroasele masini de spalat care sunt disponibile pe piata insa pentru a vedea ce model poate fi mai potrivit trebuie sa analizati toata lista de caracteristici pe care un model precum Beko WMY71283LMB2 le poate aduce.(vezi oferta de AZI)

Beko WMY71283LMB2

Despre Beko WMY71283LMB2

O lista de caracteristici performante poate sa insemne o varianta avantajoasa pentru orice locuinta insa daca ne referim strict la Beko WMY71283LMB2 atunci poate fi vorba si despre partea de pozitionare a acestui model cat si despre partea de utilizare efectiva.

Beko WMY71283LMB2
Masina de spalat rufe Beko WMY71283LMB2, ProSmart Inverter, Optisense®, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

In multe cazuri si in multe situatii totul pleaca de la partea de pret de achizitie a electrocasnicelor insa in cazul unui astfel de model putem avea ceea ce inseamna un raport pret/ calitate destul de bun pentru orice familie.

Despre Beko WMY71283LMB2

O masina Beko WMY71283LMB2 in locuinta potrivita

Citeste si despre Electrolux Dual-Care EWW1696SWD

Aspectul unei masini de spalat poate fi important pentru ca va ofera informatii despre ceea ce poate sa insemne pozitionarea sa dar poate fi vorba si despre prezenta unor elemente care arata ce caracteristici avantajoase prezinta din punct de vedere al functionarii. Pentru Beko WMY71283LMB2 partea de design poate incepe de la faptul ca este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala ceea ce inseamna necesitatea unui spatiu de instalare putin mai generos.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pentru a vedea exact cat de mult spatiu poate sa ocupe acest model vom avea dimensiunea pe care o are masina de spalat rufe. Pentru inaltimea sa aveti o valoare de 84cm, pentru latime 60 cm iar in adancime 50 cm. Revenind la partea de deschidere a hubloului acesta are o deschidere spre stanga dar si o dimensiune de 34 cm.

Pozitionarea este doar prima parte a utilizarii acestui model Beko WMY71283LMB2 iar intrucat adevarata importanta poate fi data de utilizare. Pentru asta veti avea prezente 16 programe disponibile si intre care pe langa cele clasice puteti sa apelati si la un program Baby Protect, Gentlecare sau Aqua Perfect.

Citeste si despre Whirlpool AWS 71200

O utilizare avantajoasa poate sa insemne si posibilitatea de a va personaliza programul de spalare ales iar asta prin posibilitatea de a seta una dintre cele 5 trepte de temperatura sau poate fi vorba despre prezenta uneia dintre cele 3 viteze de centrifugare pana la o valoare de 1200 rpm.

In timpul utilizarii, mai ales ca poate fi una de lunga durata un mare beneficiu poate fi cel oferit de partea de functii disponibile pentru acest model. Lista acestora poate sa inceapa de la cele de siguranta precum blocarea accesului la interfata de control sau semnalizarea de finalizare a programului insa nu trebuie ignorate nici elemente precum sistemul de control al excesului de apa, sistemul automat de reglare a consumului de apa dar si sistemul de control al balansului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru partea de inchiere a analizei acestui model Beko WMY71283LMB2 putem sa privim la tehnologiile prezenta dar si la cum acestea va pot ajuta sa aveti un consum de resurse avantajos pentru a spala cele 7 kg de rufe. Pentru pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++ putem avea influenta tehnologiilor optisense, AquaFusion sau Motor ProSmart Inverter.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply