Beko WMY101444LB1

In materie de ce elemente pot fi vazute ca cele care pot face viata foarte usoara pe primele locuri sau intre primele locuri putem sa vorbim despre ceea ce poate sa va ofere o masina de spalat rufe Beko WMY101444LB1.(vezi oferta de AZI)

Beko WMY101444LB1

Despre Beko WMY101444LB1

Alegerea unui astfel de model Beko WMY101444LB1 sau a unui model propriu-zis de masina de spalat tine cu siguranta de ceea ce inseamna nevoile pe care le aveti sau cele pe care le are familia voastra.

Beko WMY101444LB1
Masina de spalat rufe Beko WMY101444LB1, 10 kg, 1400 RPM, ProSmart Inverter, Clasa A++

Putem sa avem cu siguranta si partea in care este vorba despre o familie mai numeroasa sau despre alegerea pentru a fi utilizata in alte locuri sau situatii insa in fiecare dintre acestea veti putea sa va bucurati de o eficienta sporita.

Despre Beko WMY101444LB1

Incredere in Beko WMY101444LB1

Citeste si despre Gorenje Slim W6EU

Increderea intr-o masina de spalat poate fi cu atat mai mare cu cat este vorba despre un model nou si unul care sa ofere numeroase caracteristici benefice. In privinta unui model precum Beko WMY101444LB1 putem sa incepem cu ceea ce poate sa insemne partea de eficienta din perspectiva consumului de resurse aferent functionarii si utilizarii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pentru a vedea ceea ce inseamna consumul de resurse vom putea sa ne legam de partea de consum de apa si veti avea un nivel mediu anual de 11440l. In privinta energiei pe care o consuma nivelul mediu anual este de 209 kWh si care pozitioneaza masina de spalat in clasa de eficiente energetica A++ insa pentru o imagine completa asupra acestui aspect trebuie sa vedeti si faptul ca are o capacitate de incarcare de pana la 10kg.

Avand posibilitatea de a spala asa mult, cu siguranta putem sa asociem prezenta acestui model poate cu anumite afaceri insa o capacitate mare de incarcare vine si cu un gabarit mai impunator. Pentru partea de inaltime a locului unde acest model Beko WMY101444LB1 trebuie pozitionat veti avea o valoare de 85 cm, pentru latime 60 cm iar pentru adancime 60 cm.

Citeste si despre Whirlpool FSCR80423

Caracteristici definitorii pentru ceea ce poate sa faca utilizarea masinii de spalat si mai avantajoasa vom putea sa ne legam si de partea de functii. Veti avea spre utilizare prezenta unei functii de siguranta precum blocarea accesului la interfata dar si un sistem de control al excesului de apa dar si partea de timer pentru temporizare.

Cum timpul de spalare este important la fel de important este si timpul de uscare iar ca si rol pentru aceasta parte vom avea partea de centrifugare de pana la 1400 rpm. Programele pe care le puteti alege pentru intreaga utilizare si functionare a acestui model vom mai avea si lista de 16 programe disponibile si unde vom mai avea si partea de program special precum cel Baby sau cel pentru cuverturi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu trebuie sa ignorati nici elemente cum ar fi tehnologiile prezente in interiorul acestui model Beko WMY101444LB1. Aveti in aceasta lista de tehnologii elemente precum AquaFusion, Aquawave, Motor Inverter ProSmart, Durable heater, Optisense sau Silent Tech pentru partea de liniste a locuintei iar nivelul maxim de zgomot este de 74dB fiind produs in momentul centrifugarii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply