Beko WKY71233PTLYB3_U

Continuam colectia noastra de review-uri despre masina de spalat rufe, cu modelul Slim Beko WKY71233PTLYB3_U, un produs care a reusit sa ne convinga cu atributele sale bune, dar si cu un pret care se dovedeste destul de avantajos pentru o gama large de utilizatori. Asa ca iata o prezentare succinta a celor mai importante aspecte de care va recomandam sa tineti cont, atunci cand vine vorba de Slim Beko WKY71233PTLYB3_U. (cea mai buna oferta AICI)

Beko WKY71233PTLYB3_U

Despre Beko WKY71233PTLYB3_U

Din punct de vedere al numarului de rotatii, nu putem spune ca aceasta masina de spalat exceleaza. Ea vine cu 1200 rpm, o valoare mica spre media. Sunt masini care ajung lejer la 1600 rotatii pe minut, dar acest detaliu nu are implicatii decat atunci cand vine vorba despre stoarcere.

Beko WKY71233PTLYB3_U
Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3_U, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Motor ProSmart™ Inverter, HomeWhiz, Remote Control, SteamCure™, AddGarment, Alb

In schimb, la capitolul haine, putem spune ca acest model slim nu sta rau deloc. Desi este o masina de spalat generoasa, ea are spatiu suficient pentru 7 kg de rufe. Acest lucru o face ideala pentru cupluri sau colegi de apartament. Asa ca noi zicem ca merita incercata.

Despre Beko WKY71233PTLYB3_U

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3_U – si slim, si smart

Citeste si despre Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST

Slim Beko WKY71233PTLYB3_U este genul de masina de spalat rufe care vine cu tehnologie de tipul Steam, adica pe baza de aburi. Aceasta este folosita pentru a indeparta mirosurile neplacuta din haine si, odata cu acest lucru si bacteriile. De asemenea, tehnologia pe baza de abur ajuta la eliminarea alergenilor, ajunga chiar la proportia incredibila de 99,9%.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un alt capitol la care exceleaza masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3_U este clasa de eficienta energetica. Ea face parte din clasa A+++, care se dovedeste, conform specialistilor, cea mai economica de pe piata.

Slim Beko WKY71233PTLYB3_U este genul de masina de spalat care nu este deconectata de la superaplicatia HomeWhiz. Aceasta este cea care vine cu o multime de avantaje, intre care mentionam: faptul ca toate dispozitivele Beko dintr-o locuinta inteligenta sunt conectate intre ele, faptul ca acestea sunt usor de accesat direct de pe o tableta sau un dispozitiv inteligent precum un telefon, faptul ca pot primi mereu actualizari, cu privire la programele si la buna functionare.

Citeste si despre Indesit EWSD 61051 W EU

Asa ca daca aveti cel putin un produs electrocasnic Beko, este pacat sa nu apelatila o asemenea aplicatie moderna, capabila de a oferi o multime de informatii valoroase pentru utilizator.

Tot in cazul Slim Beko WKY71233PTLYB3_U vorbim despre SteamCure, o tehnologie moderna, care functioneaza pe baza de abur si care ajuta la o curatare in profunzime a hainelor si lenjeriilor de pat. Asa ca daca aveti in familie sau poate chiar sunteti printre persoanele care sufera de alergii, o sugestie buna este sa apelati la aceasta tehnologie pentru a elimina absolut toti alegenii. Tot el permite o curatare mai usoara si mai profunda, datorita faptului ca vine cu vapori care patrund adanc in tesatura, reusind sa elimine chiar si petele care se dovedesc foarte dificile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pe langa tehnologia pe baza de abur, intalnim in cazul acestei masini de spalat rufe si Add Garment, un atribut foarte important, care permite utilizatorilor sa adauge rufele pe care le uita, chiar si dupa ce motorul masinii de spalat a fost pus in functiune.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply