BEKO HTE7613YBSTR

Una dintre cele mai mari griji ale oamenilor iarna, in ceea ce priveste rufele, este faptul ca acestea se usuca foarte greu. Si este firesc sa fie asa, avand in vedere temperaturile scazute. Indiferent daca ai un calorifer generos ca dimensiune, o soba sau un semineu, tot dureaza destul de mult pana ca umezeala sa fie pe deplin eliminata. Insa, pentru a rezolva aceasta problema, expertii au ales sa creeze un produs 2 in 1: o masina de spalat care are incorporat si un uscator de rufe. Si pentru ca aceasta inventie nu ne mai este deloc straina, dati-ne voie sa va prezentam si un astfel de model. Mai precis, este vorba despre BEKO HTE7613YBSTR, o masina de spalat rufe exact asa cum ai nevoie. (vezi reducerile de AZI)

BEKO HTE7613YBSTR

Despre BEKO HTE7613YBSTR

Din punct de vedere al aspectului, vorbim despre o masina placuta. Iar faptul ca ea include uscator nu ii modificica sub nicio forma dimensiunea sau designul. Numaruld e rotatii, care influenteaza stoarcerea, este bine stabilit, fiind vorba, mai precis, de 1200. Nu este mult, dar nici putin.

BEKO HTE7613YBSTR
Masina de spalat rufe cu uscator BEKO HTE7613YBSTR, 1200 RPM, Spalare 7 kg, Uscare 4 kg, Clasa B, Motor Prosmart Inverter, HomeWhiz, Conectare Bluetooth, Steam Cure, Alb

Capacitatea, in schimb, este bine stabilita. In cazul acestei vorbim depsre 7 kg care pot fi adaugate in cuva masinii pentru spalare si 4 pentru uscare. Este firesc ca un uscator sa aiba o capacitate mai mica, deoarece el lucreaza cu rufe umede.

Despre BEKO HTE7613YBSTR

Masina de spalat rufe cu uscator BEKO HTE7613YBSTR – si uscator, si masina de spalat rufe

Citeste si despre Daewoo DWD-CV702G

BEKO HTE7613YBSTR este genul de masina de spalat moderna. Ea permite si conectare Bluetooth, de pe dispozitivele mobile precum telefon smart sau tableta. Iar in cazul in care va intrebati cu ce v-ar putea ajuta o astfeld e conexiune, este foarte simplu. Nu sunteti multumiti de programele standard ale masinii? Puteti downloada lejer altele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

De asemenea, aceasta masina de spalat are un mod foarte bun de a comunica. Ea are un afisaj bun si informeaza utilizatorii cu privire la timpul ramas pana la finalizarea programului, numarul de rotatii pentru care s-a optat si temperatura. Astfel, rufele vor fi intotdeauna spalate in cele mai bune conditii. Dincolo de asta, exista o conexiune foarte buna a masinii la aplicatia HomeWhiz.

Aceasta aplicatie monitorizeaza toate electrocasnicele din locuinta, folosind tehnologia Bluethooth. Ea ofera utilizatorilor informatii pretioase cu privire la consum, dar si la eventualele probleme care ar putea aparea. In plus, intregul control se realizeaza usor, de la distanta.

Citeste si despre Miele WEG675 WPS

Analizand produsul BEKO HTE7613YBSTR, ne dam seama ca acesta vine cu o tehnologie deosebit de importanta: Steam Cure. Este vorba despre procesul cu aburi care curatata si iginenizeaza produsele perfect, indepartand petele. Totodata, acest proces face ca hainele sa fie ideale pentru bebelusi sau persoane cu pielea mai sensibila. Aburul este recunoscut pentru faptul ca el reuseste mai intai sa inmoie murdaria, iar apoi balsamul si detergentul au libertatea de a curata rezidurile ramase.

Motorul acestei masini este de tipul ProSmart Inverter. Este un motor inteligent si capabil de a trece testul timpului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

La toate aceste dotari mentionate anterior, se adauga un pret decent. Acesta este bine stabilit, avand in vedere faptul ca este vorba despre o masina care are in dotarea sa un uscator inteligent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply