Beko EWTV8836XSD

Astazi ne face placere sa va prezentam o masina de spalat rufe inteligenta si avantajoasa din punct de vedere al dotarilor. Ea este Beko EWTV8836XSD si abia asteapta sa ajunga in locuintele celor care vor ceva modern, atractiv si in acelasi timp suficient de incapator pentru toate rufele lor. Asa ca sa nu mai pierdem timp si sa vedem ce este atat de special la Beko EWTV8836XSD. (cea mai buna oferta AICI)

Beko EWTV8836XSD

Despre Beko EWTV8836XSD

Din punct de vedere al designului, vorbim despre Beko EWTV8836XSD in ipostaza unei masini cu dimensiuni potrivite. Acest lucru se cunoaste inclusiv atunci cand vine vorba despre kilogramele de rufe care pot fi adaugate in cuva sa. Iar in acest caz vorbim despre 8 kg, nivelul incarcarii

Beko EWTV8836XSD
Masina de spalat rufe Beko EWTV8836XSD, 8 kg, 1600 RPM, Clasa A+++, Motor ProSmart™ Inverter, SteamCure, AutoDose, HomeWhiz, Alb

Masina de spalat rufe Beko EWTV8836XSD inseamana clasa de eficienta energetica A+++. Odata cu acest lucru ne dam seama de consumul redus al acesteia, fapt care reprezinta un mare plus pentru utilizator. Iara cest lucru se cunoaste odata cu fiecare proces de spalare. Pur si simplu facturile sunt mai modest, desi numarul de spalari al masinii creste.

Despre Beko EWTV8836XSD

Alte avantaje oferite de catre masina de spalat rufe Beko EWTV8836XSD de care trebuie sa tii cont

Citeste si despre Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29

Cu ajutorul tehnologiei de tipul SteamCare grijile, la fel ca si petele, sunt considerabil reduse. Pe langa asta, hainele au un aspect imbecapil deoarece aburul inseamna o curatare in profunzime, insa destul de delicata. Pe langa asta, tehnologia de tipul SteamCare inseamna si mai putine dungi. Ea lasa rufele usor de netezit si face din orice proces de calcare, o experienta mai usoara.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pe langa asta, noi recomandam SteamCare pentru parintii cu copii mici, care vor sa protejeze pielea delicata a celor mici. Astfel, hainele sunt perfect igienizate cu ajutorul tehnologiei pe baza de abur, iar alergenii eliminati in proportie de 99%. Tot in cazul acestei masini de spalat inteligente vorbim desre HomeWhiz. Ea permite conectarea simultana a tuturor dispozitivelor inteligente din locuinta, cu ajutorul unei aplicatii, care ii permite utilizatorului sa le aiba in permanenta sub supreaveghere. Iar in acest fel, utilizatorul masinii de spalat Beko poate uita de grija aparitiei unor eventuale inundatii.

Conexiunea HomeWhiz se realizeaza prin Bluetooth, iar posesorii acestui dispozitiv se pot bucura de mai mult confort. Pe langa conxiunea dispozitivelor, ei beneficiaza si de control. In cazul in care ceva nu merge bine, printr-o simpla apasare de butoane (cu touch) poate opri imediat orice produs din activitatea desfasurata.

Citeste si despre Bosch WAB20262BY

De mentionant in cazul acestei masini de spalat rufe este si sistemul AutoDose. El este cel care se asigura ca dozarea procesului de spalare cu detergent, balsam si protectie impotriva rugii, se realizeaza corespunzator: nici prea mult (prevenirea risipei), nici prea putin (pentru ca spalarea sa se poata realiza in bune conditii).

Dozarea detergentului se poate realiza prin optiunile: high, medium sau low, in functie de incarcatura si de tesaturile rufelor. Si pentru ca asta nu este suficient, in cazul Beko vorbim si despre o tehnologie aparte si atunci cand vine vorba de clatire.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model de masina de spalat Beko EWTV8836XSD nu este mare. El este potrivit dotarilor de care produsul da dovada. De aceea, achizitia este una demna de luat in considerare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply