Beko DPS7405GXB2

Uscarea hainelor pe timpul iernii poate fi neplacut de cele mai multe ori. Tocmai de aceea, achizitia unui uscator de rufe va vine in ajutor, aceasta fiind o solutie mult mai eficienta de uscare a acestor. Prin urmare, o indicatie buna este Uscatorul de rufe cu condensare Beko DPS7405GXB2 (vezi pretul din promotie).

Beko DPS7405GXB2

Despre Beko DPS7405GXB2

Acest model este imbracat intr-o carcasa de culoare alba. Este importanta si adancimea acestuia, aceasta fiind de 54 cm. Cat priveste latimea sa, putem preciza faptul ca este de 59.5 cm. Putem preciza ca are o inaltimea destul de buna, aceasta fiind de 84.6 cm. Produsul cantareste o greutate de 49.5 kg.

Beko DPS7405GXB2
Uscator de rufe cu condensare Beko DPS7405GXB2, 7 kg, 16 Programe, OptiSense, Baby Protect, Clasa A++, Alb

Daca faceti parte dintr-o familie medie si aveti nevoie de rufe pentru toti membrii, acest uscator de rufe este ceea ce va trebuie, avand in vedere faptul ca dispune de o capacitate de 7 kg. Panoul de comanda este usor de utilizat intrucat este de tip digital. La fel si incarcarea sa, aceasta fiind frontala. Tipul incastrarii sale este standard, precum multe modele.

Beko DPS7405GXB2

Uscatorul de rufe cu condensare Beko DPS7405GXB2 – caracteristicile tehnice de care beneficiaza

Demna de luat in calcul este clasa de eficienta energetica, aceasta fiind de tip A++, ceea ce inseamna ca veti da mai putini bani pentru facturile la curent electric. In ceea ce priveste clasa de eficienta la uscare, acest produs apartine clasei B. Acest aparat electrocasnic functioneaza pe baza de curent electric. Cat despre nivelul de zgomot emis este de 65 dB, fiind usor deranjant, insa daca il asezati intr-o incapere unde nu petreceti mult timp, nu va reprezenta o problema.

Vezi AICI ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Hubloul acestuia are o deschidere pe partea dreapta. Acest model prezinta drept functie speciala programarea temporizata. Datorita senzorilor, nivelul de umiditate va fi detectat, astfel incat rufele delicate vor avea parte de o uscare cat mai blanda materialelor, un astfel de material fiind matasea. Datorita functiei auto anti-sifonare, veti putea purta hainele imediat dupa ce s-au uscat. Actiunea tamburului va face astfel incat hainele sa se dezlipeasca si sa nu se sifoneze.

Ajustarea nivelului de uscare este o alta functie importanta pe care o are acest uscator de rufe.

Sistemul de siguranta impotriva copiilor va garanta o protectie pentru cei mici. Semnalizarea acustica pentru terminarea programului va va atentiona in vederea finalizarii acestuia. Informatii display este o functie moderna de afisare a detaliilor despre modul de functionare a acestuia. Util este si indicatorul sertar colector de apa. Acest uscator de rufe incorporeaza si un indicator de curatare filtru. De asemenea, cuva acestuia dispune de iluminare.

Beko DPS7405GXB2 – va face viata mai usoara

Programele de uscare ale acestui dispozitiv sunt diverse, mentionand cele pentru bumbac, sintetice, Jeans, sport, dar si uscarea pentru delicate.

Mai include si programul de improspatare, dar si cel de uscare suplimentara. In plus, veti mai avea programe speciale si pentru camasi, Baby Protect, programul Zilnic, cel rapid, dar si programul usor de calcat.

Tehnologia OptiSense a acestui uscator de rufe va potrivi nivelul de uscare pentru fiecare dintre hainele ce trebuie uscate. In momentul cand nivelul de uscare al hainelor va fi cel indicat, aparatul electrocasnic se va opri. Aquawave este functia care va garanta o uscare eficienta hainelor dumneavoastra.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Smart Dry va va ajuta sa faceti economie de energie electrica, intrucat acest prevede si o pompa de caldura, care va conserva aerul cald, ceea ce reprezinta un beneficiu. Nu va veti mai face griji in vederea opririi uscatorului de rufe, acesta avand functia Auto Off. Referitor la pretul uscatorului de rufe cu condensare Beko DPS7405GXB2 trebuie spus ca este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply