Arctic APLWD74126WST

Masina de spalat Artic APLWD74126WST este diferita de restul masinilor de spalat rufe, nu doar prin dotari, ci si prin faptul ca ea nu vine singura, ci insotita de un uscator. Si desi aceste produse pot parea usor mai costisitoare, ele se dovedesc avantajoase din mai multe puncte de vedere. In primul rand, uitam de grija hainelor insirate prin casa, de balconul sau uscatoria aglomerata. (cea mai buna oferta AICI)

Arctic APLWD74126WST

Despre Arctic APLWD74126WST

Ca sa nu mai vorbim de siguranta. Sunt persoane care nu au un loc in care sa usuce rufele si sunt nevoite sa le lase in uscator. Odata cu acest lucru putem spune ca isi asuma un risc. Poate ca uscatorul respectiv nu este la fel de igienic precum uscarea casa. Sau poate sunt vecini „binevoitori” care pot „imprumuta” din rufele lasate la uscat. In orice caz, cu ajutorul masinii de spalat rufe, uscarea hainelor sau a oricaror tipuri de tesaturi devine o provocare in minus.

Arctic APLWD74126WST
Masina de spalat rufe cu uscator Arctic APLWD74126WST, 1200 RPM, Spalare 7 kg, Uscare 4 kg, Clasa B, Motor Silent Inverter, HomeWhiz, Conectare Bluetooth, ExtraSteam, Downloaded Program, Spalare Rapida 14', Alb

Dar astea nu sunt singurele atribute smart pe care ne dorim sa le punem in evidenta atunci cand vine vorba despre acest produs inteligent din gama Artic. Ele sunt mult mai multe de atat si sunt reprezentate de atribute excelente pe care urmeaza sa le evidentiem mai jos.

Despre Arctic APLWD74126WST

Artic APLWD74126WST – mai mult decat o masina de spalat rufe cu uscator

Citeste si despre Whirlpool FWDD1071681WSEU

Numarul de rotatii in cazul acestui produs este de 1200 rpm, fiind unul mediu. De asemenea, medii sunt si dotarile in ceea ce priveste numarul de kilograme maxim acceptat in interiorul cuvei masinii. Pe de-o parte vorbim de 7 kg care pot fi spalate simultan, fara a fi deteriorare, iar pe de alta parte de 4 kg de rufe care pot fi uscate dintr-o data.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Motorul masinii Artic APLWD74126WST este un alt mare plus, nu doar datorita faptului ca este rezistent, ci si silentios. El nu produce zgomote inutile, dand dovada de o coordonare absolut perfecta a tamburului. Astfel, spalarea se poate realiza, in timp ce ceilalti membrii ai casei se odihnesc sau desfasoara activitati care necesita concentrare.

Masina de spalat rufe cu uscator Artic APLWD74126WST vine si cu alte atribute inteligente precum conexiunea pe baza de Bluetooth si aplicatia HomeWhiz care ofera utilizatorului control asupra tuturor dispozitivelor din locuinta.

Citeste si despre AEG L6FEG49S

Un alt atribut demn de remarcat este faptul ca ea lasa rufele netede, fapt care il ajuta pe utilizator sa nu se chinuie ca calcarea sau cu chitirea lor. Pur si simplu, atunci cand sunt uscate, hainele proaspat scoase din cuva Artic APLWD74126WST pot fi purtate. Si vorbim de functii bune care ajuta inclusiv la detezirea camasilor, rufe recunoscute pentru faptul ca se pot sifona foarte usor.

Clasa de eficienta energetica a acestei masini de spalat este B. Aceasta nu este foarte economica, ci mai degraba medie. Dar asta se intampla deoarece uscatorul consuma destul de mult.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

De asemenea, in cazul acestei masini de spalat vorbim despre un pret excelent. Mai precis, toate avantajele de mai sus sunt oferite la un pret modest, comparativ cu alte modele de pe piata. Iar acest lucru il putem dovedi invitandu-va sa faceti o comparatie cu alte masini de spalat rufe care au printre dotarile lor uscator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply