Arctic APL71022BDW0

Va uitati de o masina de spalat rufe? Fiti fara grija pentru ca exista modelul care va va placea cu siguranta. Acesta este chiar masina de spalat rufe Slim Arctic APL71022BDW0.(vezi disponibilitatea)

Arctic APL71022BDW0

Despre Arctic APL71022BDW0

In ceea ce priveste adancimea pe care o prezinta acesta trebuie spus ca este de 50 cm. Si latimea sa este tot de 60 cm, aceasta fiind destul de buna. Are si o inaltime de 84 cm, ceea ce inseamna ca este destul de buna din acest punct de vedere. Despre greutatea pe care o include acest model trebuie spus ca este de 60 kg. Are o culoare clasica, aceasta fiind albul.

Arctic APL71022BDW0
Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71022BDW0, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display, Alb

Acest exemplar are o clasa energetica de tipul A+++. Este unul dintre marile sale avantaje pentru ca nu va consuma mult curent electric. Aceasta clasa energetica va va ajuta sa economisiti mai mult curent electric, ceea ce inseamna mai putine economii. Eficienta energetica la centrifugare include clasa C.

Despre Arctic APL71022BDW0

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71022BDW0 – detalii despre exemplar

Citeste si despre Beko DH8444RX

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71022BDW0 dispune de o incastrare tip standard. De asemenea, modelul este si el tot standard. Este necesar de spus faptul ca acest model este unul slim, ceea ce inseamna ca se potriveste in bucataria oricui, acest model fiind dorit de multi uuitlizatori. In ceea ce poriveste incarcarea pe care o include modelul trebuie spus ca este de tip frontal. Acesta este un model de usor de folosit din acest punct de vedere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Marimea familiei pentru care se potriveste modelul este de 3 membrii. Astfel, va avea o capacitate de incarcare de 7 kg. Viteza maxima centrifugare este si ea de 1000 rpm. Zgomotul produs de acest model la centrifugare este de 75 dB. La spalare, acest nivel este si el de 63 Db. Hubloul de care dispune acesta se deschide spre parte stanga. Are si un panou de comanda de tip mecanic.

Siguranta acestui model consta in functiile de blocare accesului interfatei, dar si a sistemului de detectare a spumei. Tehnologiile pe care le include acest model sunt: sistemul ECO, Eco dose, dar si Eco heater. In privinta programelor de spalare trebuie spus ca sunt pentru rufe delicate, programul pentru spalare manuala, pentru lana, programul mixt, programul rapid, dar si programul clatire intensiva. In total, numarul programelor de spalare este de 15.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare700 EW7F348W

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71022BDW0 are si functia DOOR OPENING ANGLE 170˚, care face referire la unghiul la care se deschide usa, ceea ce inseamna ca se va putea ajunge mai usa la cuva. ECO DOSE este acea functie care se refera la dozarea cat mai optima a deteregntului, astfel incat sa nu fie prea mult sau prea putin.

CHILD LOCK este acea functie care se refera la blocarea aparatului astfel incat sa fie inaccesibil pentru copii. BUMBAC ECO (rece-60˚C) este alt program demn de luat in considerare. Acesta se potriveste pentru rufele din bumbac ceva mi rezistente.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe Slim Arctic APL71022BDW0 este exemplarul de calitate, care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta. Mai ales din cele unde se spala mai multe tipuri de haine. Pretul sau este usor crescut, insa, merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply