Arctic AED6240A++

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 21.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Oricare electrocasnic poate fi vazut ca si un plus intr-o locuinta iar daca acesta mai inseamna si posibilitatea de a face economii atunci cu atat mai mult prezenta sa este de dorit. In privinta posibilitatii de aducere in slujba voastra a unui model de masina de spalat precum Arctic AED6240A++ putem sa discutam despre mai multe beneficii sau avantaje.(ACUM la reducere)

Arctic AED6240A++

Despre Arctic AED6240A++

Un prim element poate fi faptul ca veti avea prezenta o masina de spalat noua si care castiga detasat competitia cu spalarea manuala a rufelor sau cu utilizarea unui model mai vechi si depasit. Totusi de castiguri putem vorbi si daca este sa comparam pretul de achizitie al Arctic AED6240A++ cu al altor modele sau produse similare.

Arctic AED6240A++
Arctic AED6240A++

Masina de spalat rufe Arctic AED6240A++, 6kg, 1200 rpm, Clasa A++, Alb

O alegere nu vine insa fara o analiza iar cum aceasta a inceput de la partea de castiguri putem sa trecem si faptul ca este vorba despre un model de masina de spalat automata si care are o incarcare frontala. Pozitionarea si utilizarea din acest punct de vedere nu este o problema pentru ca ambele sunt foarte accesibile.

Despre Arctic AED6240A++

Alegeri pe plus cu Arctic AED6240A++

Citeste si despre Indesit IWSD61251CECO

Economia alegerii unui astfel de model Arctic AED6240A++ poate fi data in prima faza de timpul pe care il puteti castiga spaland prin intermediul sau. Timpul insa este suplinit si de ceea ce inseamna costuri financiare iar asta pentru ca este vorba despre consumul de energie electrica sau de consumul mediu anual de apa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In cazul energiei ceea ce consuma Arctic AED6240A++ este un nivel de 173 kWh/ an si asta inseamna pozitionarea in clasa A de eficienta energetica la spalare si de clasa A++ pentru un consum general. Pentru partea de apa veti avea prin utilizarea acestui model un consum mediu anual de pana la 9460l.

Cum nu totul se reduce la cat consuma putem sa vedem si ceea ce inseamna pozitionarea sau instalarea prin prisma gabaritului pe care il are. Acest gabarit este unul avantajos la randul sau pentru ca masoara 84cm in inaltime, 60 cm in latime iar pentru adancime veti avea un nivel de consum de 42.5 cm.

Citeste si despre Whirlpool 3LWED4830FW

Punerea la treaba mai inseamna si cat de mult puteti spala cand aveti nevoie avand o capacitate de incarcare de pana la 6kg iar daca este vorba despre controlul functionarii panoul este unul digital. Nu veti avea probleme nici in ceea ce priveste partea de uscare a rufelor si de grija acordata acestora pentru ca veti avea o cuva din polipropilena si o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm.

Grija poate veni insa si din partea a ceea ce inseamna cele 15 programe disponibile si care sunt legate de tipul tesaturilor, de spalarea delicata, manuala sau poate antialergica. Cum timpul este cel mai important acesta este afisat dar veti avea si un program de spalare rapida de 14 minute pentru rufe nu asa murdare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O masina de spalat trebuie sa fie avantajoasa din mai multe perspective iar pentru Arctic AED6240A++ poate fi vorba despre o perspectiva a utilizarii, una a functionarii dar si una a consumului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply