Arctic AB101223XLAB

Posibilitati de amenajare a locuintei sunt pentru fiecare si asta pentru ca sunt numeroase variante atat in partea de alegere a unui mobilier potrivit cat si in ceea ce tine de echiparea locuintei cu electronicele sau electrocasnicele potrivite. Printre solutii putem sa vorbim si despre ceea ce poate sa insemne aducerea unui model Arctic AB101223XLAB.(ACUM la reducere)

Arctic AB101223XLAB

Despre Arctic AB101223XLAB

O masina de spalat rufe este cu siguranta obligatorie pentru orice familie si pentru orice locuinta sau daca nu obligatorie o necesitate insa este dificil uneori sa alegeti modelul potrivt. Pentru ceea ce are de oferit Arctic AB101223XLAB putem sa spunem ca aveti posibilitatea de a va baza pe un model de incredere si unul chiar modern

Arctic AB101223XLAB
Masina de spalat rufe Arctic AB101223XLAB, 10 kg, 1200 rpm, Clasa B, Hygiene+Steam, Add-In, Steam Clean, Child Lock, Display LCD, Motor Silent Inverter, Antracit

Partea de modernitate se vede chiar si in ceea ce priveste aspectul acestei masini de spalat rufe si asta pentru ca pe langa finisajele si muchiile reusite are si o culoare aparte de antracit.

Despre Arctic AB101223XLAB

Modelul Arctic AB101223XLAB usor si util

Citeste si despre Samsung WW60J3283LW

O prima situatie ce poate face ca Arctic AB101223XLAB sa fie varianta optima pentru locuinta voastra este legata de faptul ca discutam despre o masina de spalat rufe slim. Acest element poate fi exact ceea ce trebuie in acele locuinte mai reduse ca si dimensiune si in care spatiul poate sa fie o problema sau cel putin un usor inconvenient.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Valoarea exacta in ceea ce priveste partea de spatiu pe care trebuie sa il alocati atunci cand vine vorba despre pozitionarea Arctic AB101223XLAB tine de dimensiunea de 84 cm in inaltime, 60 cm in latime si 50 cm in adancime. La toata aceasta dimensiune mai trebuie sa tineti cont si de hubloul cu deschidere spre stanga si asta pentru ca este un model cu incarcare frontala.

Nu trebuie mentionat de ce este nevoie o masina de spalat automata insa poate fi mentionat faptul ca acest model poate sa spele pana la 7kg de rufe de unde si recomandarea de a fi utilizata sau de a deservi pana la 3 persoane. Pentru a vedea si cum puteti sa spalati cele 7 kg de rufe trebuie sa vedeti si ceea ce inseamna programele disponibile sau functiile si pentru prima categorie veti avea 15 disponibile.

Citeste si despre Siemens WT45H200BY

Programul potrivit poate sa fie ales dintre cele clasice la care mai putem sa adaugam si un program pentru rufe delicate, un program pentru spalare manuala sau cel pentru clatire intensiva. Daca nu aveti rufe foarte murdare sau aveti nevoie de ceva spalat foarte repede atunci poate varianta optima poate fi programul de spalare rapida.

Daca asociem spalarea rapida cu viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm putem sa deducem si faptul ca rufele vor fi curate si igienizate dar si uscate repede si fara probleme. Intreaga functionare si utilizare depinde si de panoul de control digital, de tehnologii precum Sistemul ECO dar si de prezenta posibilitatii de blocare a accesului la interfata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu trebuie sa uitam de partea de eficienta din punct de vedere al consumului de energie dar cu pozitionarea in clasa A+++ Arctic AB101223XLAB poate sa fie vazut ca si model avantajos si din aceasta perspectiva.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo