AEG L8WBE68SI

Modernitatea poate fi exprimata sub diverse forme insa daca vorbim despre rolul pe care aceasta il poate juca in asigurarea unui stil de viata relaxant si in acelasi timp sanatos cu siguranta putem analiza si ceea ce poate duce la pozitionarea AEG L8WBE68SI in categoria celor moderne.(vezi reducerile de AZI)

AEG L8WBE68SI

Despre AEG L8WBE68SI

Chiar daca nu vorbim despre electronice ci despre electrocasnice putem vedea din modelul AEG L8WBE68SI ca fiind o varianta moderna prin care puteti scapa de tot ceea ce inseamna disconfort cauzat de rufe murdare.

AEG L8WBE68SI
Masina de spalat rufe cu uscator AEG L8WBE68SI, Seria 7000, 1600 RPM,Spalare 8 kg, Uscare 4 kg, Clasa A, Alb

Alegerea sa pentru a va scapa de acest inconvenient poate fi usoara pentru anumite persoane care cunosc ceea ce poate oferi sau poate fi o provocare pentru cei care sunt la primul contact cu acest model.

Despre AEG L8WBE68SI

AEG L8WBE68SI ajutorul din umbra

Citeste si despre Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE

Disconfortul cauzat de rufele murdare poate fi de doua tipuri si putem avea partea de spalare a acestora la anumite programe sau in anumite conditii dar poate fi vorba si despre partea de uscare a acestora. Faptul ca AEG L8WBE68SI este un model de masina de spalat cu uscator poate sa va ajute pentru fiecare dintre cele doua elemente si vom avea de analizat insa fiecare functie sau functionare in parte.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pentru prima parte putem avea spalarea rufelor si mai exact a unei cantitati de pana la 8kg ceea ce poate fi mai mult decat suficient pentru orice familie. Trebuie sa tineti cont insa ca un program de spalare poate sa insemne la partea de uscare doua programe pentru ca veti avea o capacitate de incarcare de jumatate si mai exact 4kg. Chiar si in aceste conditii cu siguranta timpul de uscare va fi unul mai scurt decat in cazul utilizarii altor variante mai traditionale sau improvizate.

Putem sa ne axam si pe partea de utilizare a acestui model cu increderea utilizarii unui model nou, in garantie si de incredere. Avem totusi nevoie si de alte caracteristici pentru a vedea de ce este in stare in totalitate. Pentru partea de spalare veti avea prezente si programe precum cel Economic, Denim sau cel pentru articole sport.

Citeste si despre Samsung DV70M5020QW/LE

Cei care vor sa fie siguri ca nu vor avea nici un fel de probleme in purtarea rufelor exista posibilitatea de a opta pentru un program Antialergenic iar pentru partea de reimprospatare a unor articole vestimentare veti avea un program Steam refresh. Spalarea mai poate conta pe langa programele oferite de AEG L8WBE68SI si de partea de centrifugare si puteti seta o viteza de pana la 1600 rpm.

Utilizarea inseamna si un anumit zgomot pe care il poate produce acest model si veti avea doar 46 dB pentru spalare, 52 dB pentru uscare si 70dB pentru centrifugare ceea ce face acest model sa fie si unul destul de silentios. Posibilitatea ca zgomotul sa va afecteze tine si de poztionarea acestui model incorporabil iar asta inseamna gasirea unui loc care sa tina cont de dimensiunea de 819mm inaltime, 596mm latime si 540mm adancime.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pe langa zgomot mai avem pentru utilizarea si functionarea AEG L8WBE68SI si partea de consum de resurse fiind un consum mediu anual de apa de 11200l iar pentru energie un consum specific clasei A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply