AEG L7FEC48S

Masina de spalat rufe AEG L7FEC48S este un produs premium. La prima vedere impresioneaza prin design de ultima generatie, iar jocul de nuante de gri si negru de pe hublou si panoul central, asorteaza perfect acest model cu mobila sau oricare alt aparat electrocasnic din bucatarie sau baie.(vezi reducerile de AZI)

AEG L7FEC48S

Despre AEG L7FEC48S

Datorita capacitatii impresionante de incarcare a cuvei de 8 kg, modelul AEG L7FEC48S nu poate fi incadrat in clasa slim, dimensiunile acestuia fiind 60 cm adancime, 57 cm latime si 85 cm inaltime. Insa capacitatea mare de incarcare si diametrul vizibil marit al hubloului, ne asigura ca acest model este destinat familiilor formate din 3-4 persoane si mai mult decat atat permite incarcarea usoara a hainelor si a paturilor voluminoase.

AEG L7FEC48S
Masina de spalat rufe AEG L7FEC48S, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Motor OkOInverter, ProSteam, TimeSave, Alb

Motorul OkOInverter este unul economic, cu un consum mediu anual de 137 kWh, consum ce il incadreaza in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Datorita vitezei maxime de centrifugare de 1400 rotatii pe minut, AEG L7FEC48S este incadrata in clasa B a eficientei centrifuge, dar este silentioasa, tinand cont de faptul ca nivelul zgomotului variaza intre 47 db la spalare si 73 db la centrifugare, in functie de programul de spalare.

Despre AEG L7FEC48S

AEG L7FEC48S – performanta si eleganta la tine acasa

Citeste si despre Bosch WTW8761BY

Panoul de control este accesat printr-un display digital larg, pe fundal negru cu afisaj rosu, incadrat de cateva butoane pentru diferite functii si optiuni precum ON/OFF, pornire intarziata sau functia ProSteam. Modelul AEG L7FEC48S iti pune la dispozitie 10 programe de spalare, aliniate sugestiv langa butonul rotativ cromat, programe dedicate rufelor delicate, din bumbac, jeans, sintetice cu diferite optiuni.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Unul dintre cele mai importante programe de spalare, adoptat de altfel de toti producatorii de masini de spalat, este programul Anti-Alergie. Din grija pentru bebelusul tau dar si pentru persoanele alergice, odata accesat acesta va avea grija ca la finalul programului de spalare sa elimine urmele de balsam sau detergent care pot afecta pielea.

Masina de spalat rufe AEG L7FEC48S vine cu tehnologia ProSteam a celor de la AEG. Aceasta tehnologie este conceputa pentru a avea grija de camasile tale prin reducerea decolorarii, a cutelor si a uzurii fibrelor. Programele scurte si folosirea aburului te scapa de calcatul rufelor care le face gata de purtat imediat dupa uscare.

Citeste si despre Beko WITV8712X0W

Hainele vor deveni mai moi si mai delicate cu ajutorul functiei SoftPlus. Aceasta functie face ca balsamul sa ajunga pe fiecare parte a tesaturii, chiar si la programe scurte de spalare. Functia ECO+TimeSave, ofera curatare de calitate in doar 20 de minute de spalare si un consum redus de energie.

Cele mai importante tehnologii cu care vine AEG L7FEC48S, sunt Fuzzy Logic care blocheaza toate functiile masinii de spalat atunci cand copilul tau este lasat nesupravegheat si functia ProSense, ce utilizeaza senzori care pot adapta fiecare program de spalare in functie de cantitatea de rufe si nivelul de murdarie al acestora.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acest model face parte din clasa premium, deci pretul este unul piperat. Daca unii aleg sa plateasca acest pret pentru brand si designul impunator, cei mai multi aleg acest model pentru caracteristicile sale. Tehnologiile de ultima generatie si eficienta energetica, fac din acest model echilibrul perfect dintre nevoie si dorinta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo