AEG L6FBG41S

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Astazi va prezentam masina de spalat rufe AEG L6FBG41S, un produs pe care va garantam ca il veti adora, datorita modului in care ingrijeste tesaturile. (vezi disponibilitatea)

AEG L6FBG41S

Despre AEG L6FBG41S

Masinile de spalat rufe AEG sunt recunoscute pentru faptul ca el nu doar ca protejeaza tesaturile, dar vin si cu o capacitate mare in ceea ce priveste spalarea. Astfel, aceasta este de 10 kg, ceea ce inseamna spatiu suficient in interiorul cuvei, pentru hainele unei intregi familii. Utilizatorii acestei masini au libertatea de a spala mai rar si se pot bucura si de prospetime mai indelungata, datorita tehnologiei speciale a masinii care combina perfect balsamul cu detergentul.

AEG L6FBG41S
AEG L6FBG41S

Masina de spalat rufe AEG L6FBG41S, 10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++ , Motor Inverter, Alb

Numarul de rotatii al masinii de spalat AEG L6FBG41S este si el generos, fiind de 1400 rpm. Acesta determina o stoarcere perfecta a rufelor, astfel incat utilizatorii sa nu intampine vreun fel de probleme. In ceea ce priveste designul, vorbim de o masina cu dimensiuni poti

Despre AEG L6FBG41S

Masina de spalat rufe AEG L6FBG41S – masina ta AEG aduce performanta in domeniul spalarii

Citeste si despre Hansa AWN610D

Si cum reuseste acest lucru? Este foarte simplu. Ea are un motor de tipul Inverter, care inseamna o atentie sporita acordata tesaturilor. Cuva masinii nu prinde hainele si nici nu le suprasolicita tesaturile. Producatorii AEG stiu ca hainele de zi cu zi sunt facute pentru a fi rezistente mai multor cicluri de spalare. Insa, ei sunt direct interesati de a prelungi durata de viata al acestora. Si totul porneste de la spalare. O spalare buna, inseamna haine purtate mai mult timp.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Aceasta eficienta a masinii este posibila cu ajutorul tamburului ProTex care determina jeturi de apa delicate si o optima dizolvare a particulelor de detergent.

AEG L6FBG41S este genul de masina care reuseste sa-si faca treaba bine, aducand in acelasi timp economii. Iar cand spunem asta, ne referim la economii de timp, prin cicluri de spalare mai rapide si la fel de eficiente, dar si economii de apa si energie electrica. Astfel, nu este deloc o surpriza faptul ca expertii au situat aceasta masina de spalat in clasa A+++.

Citeste si despre Hotpoint RSG724JAEU

De asemenea, nu este pentru nimeni o supriza faptul ca ea isi adapteaza ciclul de spalare in functie de incarcare. Poate nu ati umplut cuva masinii la maximum, insa aveti nevoie de haine sa fie curate si tocmai bune de purtat. Iar masina de spalat AEG L6FBG41S va intelege eprfect. Ea permite un consum mai mic de apa si energie, conform incarcarii. Puteti observa in grila de programe a masinii faptul ca multe dintre ele pot permite alaturarea atributului Eco si Time Save. In felul acesta, spalarea se va dovedi deopotriva economica si eficienta.

Tototada, pentru ca spuneam ca dispozitivul are grija de tesaturi, trebuie sa mentionam faptul ca ea le face mai moi. Si totul fara a le scamosa. Exista o optiune special implementata pentru asta si se numeste Soft pLus. Prin atributul Soft Plus particulele de balsam ajung la tesaturi, invaluindu-le corespunzator si ferindu-le de neplacutul efect de scamosare. Odata cu acest lucru este prelungitata si durata de viata a fiecarui articol.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Investitia pe care trebuie sa o faceti pentru aceasta masina de spalat rufe nu este mica. AEG L6FBG41S necesita un efort financiar putin mai mare decat alte produse. Insa, dupa cum ati putut observa mai sus, ea ofera mai mult.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply