Whirlpool FreshCare FWSG61253W EU

Atunci cand vine vremea sa cumparati o masina de spalat rufe trebuie sa va ganditi mereu la caracteristicile sale, precu, capacitatea si functiile sale, dar si la clasa de eficienta energetica. Iar un model cu functi moderne si o clasa buna de eficienta este Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSG61253W EU.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool FreshCare FWSG61253W EU

Despre Whirlpool FreshCare FWSG61253W EU

Adancimea oferita de acest modele este de 42.5 cm. In plus, latimea aparatului electrocasnic al gamei Whirlpool este de 59.5 cm. Este un model potrivit ca inaltime, aceasta fiind de 83.7 cm. Este un aparat ceva mai greu de carat, avand o greutate de 63.8 Kg. 120 cm masoara cablul de alimentare al acestui model. Este un dispozitiv alb, precum majoritatea masinilor de spalat rufe.

Whirlpool FreshCare FWSG61253W EU
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSG61253W EU, 6 kg, 1200 RPM, 6th Sense, Clasa A+++, Alb

Clasa energetica A+++ este primul detaliu ce caracterizeaza aceasta masina de spalat rufe. Ce inseamna acest lucru. Acesta va ofera posibilitatea sa faceti economii financiare, intrucat cu aceasta clasa de eficienta energetica, aparatul nu va consuma mult curent electric.

Despre Whirlpool FreshCare FWSG61253W EU

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSG61253W EU – avantaje oferite de partea tehnica

Citeste si despre Samsung WW70M644OPX/LE

Eficienta energetica la centrifugare este detinuta de clasa B, iar la spalare de catre clasa A. Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSG61253W EU are o incarcare de tip frontal, masina fiind usor de incarcat. Este necesar de specificat si capacitatea sa, aceasta fiind de 6 Kg, o capacitate care este destul de buna. Despre valoarea pe care o are viteza maxima la centrifugare trebuie spus ca este de 1200 rpm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSG61253W EU emite 85 dB la centrifugare. Zgomotul de la spalare este si el de 62 dB. Pentru ca are o incarcare frontala, putem spune ca hubloul se va deschide spre partea stanga, iar un panou de comanda de tip digital va inseamna un control mai usor al setarilor acesteia.

Functiile acestui model sunt Selector centrifugare, FreshCare+, Child Lock. Al 6-lea Simt este tehnologia de la baza aparatului. Aceasta presupune prezenta unor senzori speciali care vor monitoriza procesul spalarii hainelor. Astfel, acestia vor regla presiunea, consumul de apa, precum si timpul de spalare.

Citeste si despre Bosch WDU28540EU

Colours program are grija de culorile rufelor dumneavoastra, astfel incat acestea sa fie pastrate cat mai vii pentru o perioada lunga de timp. Necesar de spus este si faptul ca porgramele sale sunt unele destul de bune pentru spalarea rufelor, acestea fiind unele cat mai diverse. Astfel, vorbim despre programele: Lana, Program rapid, Bumbac, Sintetice, Program sport Clatire si centrifugare, Centrifugare. Program Mix, EcoBumbac, Centrifugare usoara, Program Jeans, Colour 15°, Program lenjerii. Programele sunt in numar de 13, iar durata celui rapid este de 30 min.

Acest model are senzori speciali care vor monitoriza procesul spalarii hainelor. Astfel, acestia vor regla presiunea, consumul de apa, precum si timpul de spalare. Colour 15° este programul ce are grija ca rufele dumneavoastra sa fie mereu stralucitoare fara sa va faceti griji.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSG61253W EU este o optiune pentru pentru cei care au nevoie de un dispoziv care sa garanteze rezultate bune, avand o multitudine de functii bune, printre cele mai bune, iar pretul este pe masura acestora.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply