Whirlpool FreshCare+ FT M10 71Y EU

Pentru cei care au nevoie de rufe uscate cat mai repede, dar locuiesc la apartament si nu au gasit inca modalitatea potrivita avem o solutie. Este vorba despre un uscator de rufe. Alegerea acestuia trebuie facuta in functie de mai multe criterii, printre care si capacitatea sa. Daca aveti nevoie ca rufele dumneavoastra sa fie uscate va recomandam un produs care merita toti banii. Acesta este Uscatorul de rufe Whirlpool FreshCare+ FT M10 71Y EU. (Doar acum la reducere)

Whirlpool FreshCare+ FT M10 71Y EU

Despre Whirlpool FreshCare+ FT M10 71Y EU

Astfel, daca faceti parte dintr-o familie numeroasa, un uscator de rufe este ceea ce aveti nevoie. Atunci cand spalati o cantitate mare de rufe veti avea nevoie ca de un spatiu mai mare pentru a le putea usca, ceea ce va parea incomod din mai multe puncte de vedere. Decat sa stai cu locuinta dezordonata de rufe peste tot, mai bine apelezi la un uscator de rufe. Este o varianta eficienta. Rufele vor fi uscate in acelasi timp la fel, fara sa fie nevoie sa astepti sa se usuce toate.

Whirlpool FreshCare+ FT M10 71Y EU
Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FT M10 71Y EU, Pompa de caldura, 7 kg, Display LED, Motor Inverter, Clasa A+, Alb

Acest produs are un exterior alb. Despre adancimea sa trebuie spus ca este de 64.9 cm, iar latimea masoara 59.5 cm. In plus, are si o inaltime de 84.9 cm. Un detaliu important de precizat despre acest aparat este referitor la faptul ca are o greutate de 47.5 Kg. Acesta este potrivit din punct de vedere al dimensiunilor, ceea ce inseamna ca ii veti gasi destul de usor un loc in locuinta dumnevoastra.

Despre Whirlpool FreshCare+ FT M10 71Y EU

Uscatorul de rufe Whirlpool FreshCare+ FT M10 71Y EU – despre partea tehnica

Citeste si despre Whirlpool TDLR 60210

In primul rand, este important de spus faptul ca acest model este de tip cu pompa de caldura. Uscatorul de rufe Whirlpool FreshCare+ FT M10 71Y EU are o incarcare de tip frontala, acest lucru insemnand ca va fi usor de incarcat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

De asemenea, despre acesta trebuie spus ca panoul de comanda pe care il detine aparatul este unul de tip digital, iar clasa energetica a acestuia este A+, ceea ce inseamna ca va avea un consum redus de curent electric. Desigur ca acest aparat are si un cablu a carui lungime este de 150 cm. Acest model se alimenteaza pe baza de electricitate, precum toate modelele.

In al doilea rand, modelul de uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FT M10 71Y EU prezinta o capacitate de 7 kg, aceasta fiind destul de buna. Este necesar de spus despre aceasta capacitate faptul ca este una destul de potrivita pentru o locuinta unde se spala destul de mult.

Citeste si despre Beko WTV8734XCM

Astfel, dumnevoastra impreuna cu familia va veti bucura de rezultate cat mai bune din acest punct de vedere. Veti putea usca un volum destul de rufe cu ajutorul acestui model.

Uscatorul de rufe Whirlpool FreshCare+ FT M10 71Y EU este un produs care va poate oferi rezultate cat mai bune atunci cand vine vorba despre uscarea rufelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul pe care il are acest aparat este unul cat se poate de bun. De asemenea, acesta este pe masura caracteristicilor pe care le are, ceea ce este un mare plus. Cu alte cuvinte, raportul calitate – pret este unul bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply