Whirlpool FFB9448WVEE

Masina de spalat rufe Whirlpool FFB9448WVEE este un electrocasnic necesar in orice locuinta. Factorii pe care trebuie sa-i iei in calcul atunci cand te hotarasti sa achizitionezi o masina de spalat rufe sunt multi. Insa cei mai importanti sunt consumul scazut de energie, cantitatea de apa folosita si grija pe care o are pentru tesaturi.(ACUM la reducere)

Whirlpool FFB9448WVEE

Despre Whirlpool FFB9448WVEE

Ei bine, acesti factori ii gasesti pe Whirlpool FFB9448WVEE, care este o masina de spalat rufe standard cu incarcare frontala, ce va avea grija de familia ta si de facturile la energie si apa. Dimensiunile sunt impunatoare, cu o inaltime de 84,5 cm, latime de 59,5 cm si adancime de 63 cm, vei avea nevoie de putin mai mult spatiu decat la o masina de spalat rufe din clasa slim.

Whirlpool FFB9448WVEE
Masina de spalat rufe Whirlpool FFB9448WVEE, 9kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Tehnologia al-6lea Simt, Motor Inverter, FreshCare+, Steam Refresh,Alb

Whirlpool FFB9448WVEE – simte diferenta cu al 6-lea simt

Despre Whirlpool FFB9448WVEE

Poate ca te-ai speriat de aceste dimensiuni, dar in spatele acestora se afla o cuva de dimensiuni impresionanate. Cu o capacitate maxima de incarcare de 9 kg, daca familia ta este formata din mai mult de 4 membrii, Whirlpool FFB9448WVEE este masina de spalat rufe perfecta.

Citeste si despre AEG L7FEC48S

Design-ul este unul minimalist dar atent lucrat. Hubloul are un diametru de 34 cm si este direct proportional cu capacitatea maxima de incarcare de 9 kg. Motorul SenseInverter ce poate dezvolta pana la 1400 rotatii pe minut are grija de linistea caminului tau,avand un nivelul de zgomot scazut la spalare de 52 db si la centrifugare de 78 db, ceea ce clasifica acest model in categoria masinilor de spalat silentioase.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Panoul de control este unul intuitiv, usor de utilizat, incadrat de cateva butoane vizibile si pictograme ce te vor ajuta sa setezi functii ce se gasesc in general pe masini de spalat rufe de top. Butonul rotativ iti descrie sugestiv fiecare program si functie dintre cele 14 in parte, prin care putem enumera program special pentru pilote si perne, pentru lana, rufe delicate sau echipament sportiv. Si daca te-ai intrebat de ce vine cu asa multe programe si functii, nu degeaba Whirlpool FFB9448WVEE are al 6-lea simt.

Tehnologia al 6-lea simt isi face simtita prezenta in timpul programelor de spalare prin senzori ce monitorizeaza si modifica anumiti parametrii, tocmai pentru a oferi cele mai bune rezultate in timpul spalarii dar si optimizarea resurselor.

Citeste si despre LG F4J5TN7S

Prin selectarea functiei Fresh Care++, miscarile tamburului sunt mai delicate iar in combinatie cu tratamentul cu abur hainele sunt pastrate moi si proaspete chiar si dupa 6 ore de la terminarea programului de spalare. Functia Clean+, este o inovatie a celor de Whirlpool, care prin folosirea unui produs de curatare a petelor si modificarea unor parametrii, Whirlpool FFB9448WVEE va reusi sa indeparteze petele fara a ataca tesaturile.

Cu ajutorul tehnologiei Steam Refresh, cutele si mirosurile neplacute din rufe sunt eliminate, reducand simtitor timpul de calcare ale rufelor. Functia Soft Move, asigura rezultate perfecte de spalare printr-un set de 6 miscari delicate ale tamburului, adaptate la diferite tipuri de tesaturi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Raportul calitate-pret al acestui model este unul foarte bun, tinand cont de faptul ca asemenea tehnologie se gaseste in general pe masinile de spalat premium. Conform etichetei energetice, Whirlpool FFB9448WVEE are o clasa de eficienta energetica foarte inalta A+++, cu un consum redus de energie, eficienta energetica la centrifugare inclusa in clasa B iar la spalare in clasa A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo