Tesla WL71290M

Fara doar si poate Tesla WL71290M este o masina de spalat rufe de dimensiuni mici, destul de slim, cu incarcatura verticala si un design suficient de atractiv pentru a fi asezata intr-o baie moderna. Iar daca vreti sa o cunoasteti mai bine, continuati sa parcurgeti lista noastra cu principalele caracteristici ale masinii de spalat rufe Tesla. (cea mai buna oferta AICI)

Tesla WL71290M

Despre Tesla WL71290M

Sa ne uitam un pic la designul si capacitatile acesteia. Ei bine, deis pare o masina de spalat rufe de mici dimensiuni, aceasta vine cu capacitati destul de bune: o cuva generoasa de 7,5 kg, ceea ce o face ideala pentru colegii de apartament sau pentru cupluri.

Tesla WL71290M
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Tesla WL71290M, 7.5kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Numarul de rotatii se inscrie si el in categoria tiparelor clasice si este de 1200 rpm. Tot de mentionat in cazul acesteia este incarcarea verticala, fapt care permite produsului sa fie asa de ingust.

Despre Tesla WL71290M

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Tesla WL71290M – o alegere buna pentru cei care vor o masina de spalat de dimensiui reduse

Citeste si despre Indesit EWD 71051 W EU

Tesla WL71290M inseamna si economisire. Ea face parte din clasa A+++, adica cea catalogata de experti ca fiind cea mai economica de pe piata. Tot masina de spalat rufe vine si cu o serie de programe interesante. Iar pe cele mai folosite dintre ele o sa le trecem si noi in revista.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Insa, inainte de a vorbi despre proprietatile de ingrijire a rufelor, ne face placere sa discutam despre o functie aparte a acestei masini de spalat rufe: clatirea extra. Este o functie care duce la eliminarea tuturor rezidurilor de detergent de pe suprafate rufelor si de un plus de igiena.

Si da, volumul de apa este mai mare decat in cazul clatirii obisnuite, dar si mai eficient de atat. In plus, acest proces este foarte apreciat de persoanele care au pielea sensibila. Copii sau adultii care sufera de alergii recunosc calitatea acestui atribut inteligent.

Citeste si despre Albatros WM 7.0

Asa cum am precizat anterior, trebuie sa amintim in cazul acestei masini de spalat rufe cele mai importante programe pe care ea le pune la dispozitia utilizatorilor. Iar printre acestea se numara: child lock – program care permite blocarea cuvei masinii de spalat, astfel incat ea sa nu poata fi accesata de catre copii, fara atent supraveghere a unui adult.

De asemenea, vorbim si despre spalarea de 15 minute, un program foarte rapid care are rol de improspatarea rufelor si care aduce importante economisiri de resurse, in cazul utilzatorilor. Practic, pornesti masina de spalat si nici nu ai timp sa pregatesti sarma de rufe, ca programul s-a si incheiat. Dra aceasta problema sa poate rezolva prin procesul de programare. Masina permite un delay de pana la 24 de ore pentru cei care au forte multe aspecte de pus la punct, dar vor sa se bucure si de rufe curate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tot in categoria programelor masinii Tesla WL71290M amintim si programul de prespalare. Acesta are o actiune mai intensa si se dovedeste foarte eficient in cazul rufelor cu pete mai greu de indepartat. Pe laga programul rapid de 15 minute, mai exista unul rapid de 45 de minute, care ofera o curatare ceva mai profunda si nu doar o simpla improspatare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply