Star-Light WMV-814D

Pentru persoanele care isi doresc o masina de spalat rufe care sa nu consume mult, sa fie spatioasa si sa va ofere rezultate bune, Masina de spalat rufe Star-Light WMV-814D este modelul potrivit. (vezi oferta de AZI)

Star-Light WMV-814D

Despre Star-Light WMV-814D

Despre hubloul pe care il are acest exemplar trebuie spus ca masoara un diametru de 30 cm. Este un exemplar a carui adancime este de 52.7 cm. Latimea sa este si ea de 59.7 cm. In plus, ca inaltime, acesta masoara 84.5 cm. Greutatea care ii revine este de 62.5 cm. Include un hublou a carui deschidere se realizeaza spre partea stanga. Cu alte cuvinte, putem spune ca este un exemplar de dimensiuni medii.

Star-Light WMV-814D
Masina de spalat rufe Star-Light WMV-814D, 8 kg, 1400 RPM, Display LED, Clasa D, Alb

Despre design-ul pe care il are acest model trebuie spus ca este unul simplu, specific masinilor de spalat rufe avand exteriorul alb. Regasim un display tip LED, confera un aspect modern aparatului.

Despre Star-Light WMV-814D

Masina de spalat rufe Star-Light WMV-814D – un model util pentru orice familie

Citeste si despre Heinner HWM�8014

Masina de spalat rufe Star-Light WMV-814D este un model cu un mare beneficiu pentru locuinta dumneavoastra, intrucat prezinta o clasa de eficienta energetica de tip A++ datorita careia va exista un consum de curent electric cat se poate de redus, iar dumneavoastra nu veti mai da multi bani pe consumul de curent electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

La spalare trebuie spus faptul ca are o clasa de eficienta buna, acesta fiind de tip A+. Avand o incarcare frontala putem spune ca nu va fi greu de folosit, majoritatea modelelor avand o astfel de incarcare. Despre aceasta masina de spalat rufe mai trebuie spus faptul ca include si o capacitate de incarcare destul de buna, aceasta fiind de 7 kg, ceea ce inseamna ca veti fi multumit referitor la incarcarea acesteia cu multe rufe pentru a putea spala.

Masina de spalat rufe Star-Light WMV-814D are o viteza maxima la centrifugare de 1200 rpm, aceasta fiind destul de puternica pentru ca rufele sa fie cat mai uscate atunci cand le veti scoate din masina de spalat. Ca zgomot, acest model emite un nivel de 78 dB. La spalare, acesta este de 58 dB. Despre cuva pe care o are acesta trebuie spus ca este realizata din polipropilena.

Citeste si despre Beko WKY71033PTLYB3

Masina de spalat rufe Star-Light WMV-814D are un panou de comanda care este de tip mecanic. In plsu, detine si functii care sunt de mare ajutor mai ales pentru rufele cu o tesatura mai delicata ce se spala doar la mana de obicei. Insa, cu ajutorul acestui model veti scapa de aceasta problema intrucat are si programul de spalare manuala, acesta fiind important pentru a spala rufele asa cum trebuie.

Despre clatirea intensiva pe care o are Masina de spalat rufe Star-Light WMV-814D trebuie mentionat faptul ca este utila pentru a inlatura orice urma de detergent care ar putea fi cauza aparitiei anumitor alergii. Astfel, acest model are grija si de dumneavoastra, dar si de rufe.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Star-Light WMV-814D este caracterizata de o eficienta crescuta si de un interior spatios. Despre pretul la care se vinde aceasta putem spune ca este unul mic fata de alte modele, ceea ce este un plus.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo