Star-Light DRM-816B

Motivele pentru care viata poate fi privita intr-un mod mult mai avantajos sau intr-un mod mult mai linistit tine cu siguranta si de lista de electrocasnice pe care o puteti utiliza oricand aveti nevoie sau cand vreti sa faceti economie de resurse. In cazul spalarii rufelor partea de economie se face prin intermediul unei masini de spalat rufe insa la fel de important precum spalatul este si partea de uscare pentru ca daca doriti rufe curate si igienizate cu siguranta uscarea traditionala nu este tocmai recomandata. Un model prietenos pentru partea de uscare este Star-Light DRM-816B insa alegerea sa poate implica unele necesitati din partea unui utilizator posibil.(Doar acum la reducere)

Star-Light DRM-816B

Despre Star-Light DRM-816B

Alegerea unui uscator de rufe precum Star-Light DRM-816B este importanta in primul rand datorita unui pret de achizitie destul de accesibil si astfel care poate sa il faca de dorit in orice locuinta.

Star-Light DRM-816B
Uscator de rufe Star-Light DRM-816B, Condensare, 8 kg, LED, Alb

Puteti totusi sa va ajutati si de alte caracteristici pe care le detine acest model pentru a vedea daca este solutia potrivita pentru voi si putem sa trecem la ceea ce necesita din partea voastra pe langa pret si anume locul necesar pentru instalare.

Despre Star-Light DRM-816B

Linstea familiei si confortul

Citeste si despre Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420

Acest loc trebuie sa respecte dimensiunea pe care uscatorul de rufe o are si mai exact adancimea de 61.5 cm, latimea de 59.5 cm dar si partea de inaltime de 85 cm. La toate aceste elemente trebuie sa adaugam si ceea ce presupune spatiul necesar pentru a deschide hubloul si pentru a putea aseza si scoate rufele din interior iar dimensiunea hubloului este de 37.5 cm si vine cu o deschidere spre stanga.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Cum avantajele sunt pana acum atat din partea asezarii cat si din partea pretului trebuie sa fie vorba si despre un avantaj oferit de catre utilizarea efectiva iar in directia asta putem sa ne referim la capacitatea de incarcare de 8kg.

Aceasta caracteristica poate fi legata insa si de partea de gabarit a acestui model insa veti avea si o cuva cu o capacitate de 105l ce permite asta si care este realizata din material de inalta calitate pentru o atentie sporita tuturor articolelor vestimentare.

Citeste si despre Gorenje D98F6F

Intrega cantitate de rufe asezata pentru uscare in Star-Light DRM-816B este legata si de numarul de programe disponibile si veti putea opta pentru unul dintre cele 16.

Analiza mai in detaliu a listei de programe va ajuta sa observa disponibilitatea unuia pentru rufe din bumbac, din lana sau sintetice dar si programe precum cel gata de purtat, cel de uscare lenjerie sau poate programul de improspatare. Pana la 16 mai sunt cu siguranta multe avantajoase dar o spalare rapida poate fi insotita prin intermediul acestui model Star-Light DRM-816B si de o uscare rapida iar la finalizarea programului veti fi avertizati acustic.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In privinta sigurantei aduse de acest uscator cu condensare in locuinta voastra veti avea partea de blocare a accesului interfatei dar si posibilitatea utilizarii unei programari intarziate. Nu mai aveti decat partea de consum de resurse si care va fi una specifica clasei B pentru eficienta energetica iar in privinta uscarii effective vasul de colectare apa are o capacitate de 5l.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply