Star-Light DPV-815A++

Aveti nevoie de un uscator de rufe care sa va ajute sa va bucurati de rufe uscate oricand? Avem o sugestie pentru dumnevoastra. Este vorba despre Uscator de rufe cu pompa de caldura Star-Light DPV-815A++.(Doar acum la reducere)

Star-Light DPV-815A++

Despre Star-Light DPV-815A++

Culoarea acestuia este albul, aceasta fiind o culoare destul de necesara. Adancimea pe care o are acesta este de 60.9 cm. Referitor la latimea sa trebuie spus ca este de 59.6 cm. Necesar de spus este faptul ca acesta detine o inaltime de 84.5 cm. De precizat este faptul ca are si o greutate de 48.8 Kg. Despre capacitatea de incarcare a acestui model trebuie spus ca este de 48.8 Kg. Ecranul pe care il detine acesta este de tip LED, iar panoul pe care il are acesta este unul modern, care se foloseste usor.

Star-Light DPV-815A++
Uscator de rufe cu pompa de caldura Star-Light DPV-815A++, 8 kg, 15 Programe, Display LED, Clasa A++, Alb

Referitor la eficienta energetica a acestui uscator de rufe trebuie spus ca apartine clasei A++, aceasta fiind cea care va reduce destul de mult consumul de curent electric. In acest fel veti avea un consum redus de curent electric, ceea ce inseamna ca nu veti avea un consum ridicat la facturi.

Despre Star-Light DPV-815A++

Uscator de rufe cu pompa de caldura Star-Light DPV-815A++ – despre trasaturile sale tehnice

Citeste si despre Miele TDB230WP

Uscator de rufe cu pompa de caldura Star-Light DPV-815A++ are o incarcare de tip frontal. Despre panoul de comanda pe care il are acesta trebuie spus ca este unul digital. Despre programele pe care le include acesta trebuie spus ca sunt 15 ceea ce inseamna ca veti avea la dispozitie destul de multe programe pentru a va bucura de rufe uscate asa cum trebuie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

La uscare, acesta apartine clasei B, aceasta clasa fiind destul de potrivita din punct de vedere la consumului pe care il va avea. Capacitatea de incarcare pe care o are acesta este de 8 Kg, aceasta fiind destul de buna intrucat va va ajuta sa va bucurati de cat mai multe rufe uscate.

Consumul de putere intr-un program standard pe care il are acesta este de 2.56 kWh. De precizat este faptul ca acesta are un nivel de zgomot de 65 dB. Cuva de care dispune acest aparat are o capacitate de 112 l. In plus, are si un hublou care sse deshide spre partea dreapta. Despre acest aparat mai trebuie spus faptul ca prezinta un senzor de umiditate care va opri aparatul atunci cand acestea sunt suficient de uscate. Nu ii lipseste nici indicatorul pentru scame, ceea ce inseamna ca rufele dumneavoastra vor arata cat mai bine.

Citeste si despre Indesit BTW A51052

Uscator de rufe cu pompa de caldura Star-Light DPV-815A++ are urmatoarele functii: Indicator terminare program, Programare intarziata, Informatii display, Indicator curatare filtru, Iluminare Cuva, Siguranta pentru copii, Reglare nivel uscare, Indicator curatare condensator, Indicator nivel apa.

Referitor la programele de uscare pe care le detine acest aparat trebuie spus ca sunt Bumbac, Sintetic, Uscare delicata, Program rapid, Baby Care, Reimprospatare lana, Tricouri, Uscare mixta, Improspatare, Program expres 45 min, Program rapid camasi 3 min. Cat despre tehnologiile pe care le prezinta acesta trebuie spus ca sunt pompa de caldura si Display-ul LED.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, uscator de rufe cu pompa de caldura Star-Light DPV-815A++ este un produs de calitate care detine trasaturi importante pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de rufe care sa arate cat mai bine. Pretul sau este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply